ANNONS

Villhöver

/

Godmorgon höll jag på att säga även om jag redan hunnit bjuda på ett recept här inne. Vi sitter och jobbar på Art Bakery på NK. Tony sitter i teamsmöte och ska vidare till ett fysiskt möte sen. Själv har jag ett möte som går snabbt och sen kommer jag sitta och jobba. Vi pysslar ihop dagarna så vi kan åka tillsammans till Sthlm när det behövs, annars jobbar vi ju båda hemifrån. Tony sitter mest inne på vårt kontor, jag står mest i köket och sen sitter jag vid datorn resten av tiden. Det är så det ser ut.

Sitter och dreglar när jag tittar in i bageriet här. Skulle jag ha ett stort stort kök som jag fick inreda hur jag ville skulle jag ha ett litet litet bageri bakom en industrivägg i köket. Alternativt en stuga på gården som jag skulle göra till ett litet bageri. Vilken dröm! Jag dreglar typ när jag tänker på det. Tänk och slippa slabba ned köket varje gång, att ha ett litet bageri där allt hade sin plats och inte behövde stuvas undan. Ska skriva upp den på min ”villhöver” lista!

Nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00