Tillbaka till rutinen

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Godmorgon!

Ja, eller jag har varit vaken sen halv 7 så morgon är det väl inte längre. Vi har hunnit vara ute på en promenad som blev längre än jag tänkte men oj så skönt! Det är inte klokt så skönt det är med dessa morgonpromenader. Livet återvänder varje gång!

I morse blev det en promenad på 6,6 km och ca 1 timme och 5 minuter. Alldeles svettiga när vi kom hem, så kvavt här idag.

Hade på mig en ny jeansklänning (<länk) igår som är helt i min smak, perfekt till hösten också. Tänk så snygg när man har stövlar på sig till.

Igår startade vår dag med möten i Sthlm som sagt. Efter vi var klara i Sthlm så tog vi en lunch på Vau De Ville, en av mina favvoställen bara för att dom ha halloumiplateau. Alltså den är så sjukt god!

Tony åt kalvschnitzel och tyckte den också var supergod! Men om vi ska prata mer om halloumiplateaun så är den bland det godaste jag ätit. Den är liksom perfekt. Så mycket frukt och grönt med en dressing som är ”to die for” och så halloumi uppepå. Åker du dit nångång så testa den!

Det här är något jag ska ta med mig hem som idé. Vet ni hur mycket myntan satte smak? Så fräscht blev vattnet, sån otrolig skillnad verkligen!

Milo lajade med kompisar efter skolan så vi förberedde kvällens middag hemma. Nu är man tillbaka i gamla gängor igen för vi åt tacos. Haha…. nu svennebanar vi oss ända in i kaklet och gissa hur härligt det är ändå att det blir lite ordning och reda. Haha…..

Bananer och äpplen är ett måste på tacobordet numera, så galet gott i tacos! Sen köpte jag en ny salsasås med ananas igår och den blev en höjdare till Tacos måste jag säga. Sen kollade vi fångarna på fortet och tände ljus överallt. Riktigt mysigt!

Hepp! Nu ska vi kicka igång denna lördag. Får se vad den kommer bjuda på, det står lite öppet här.

Vi hörs sen!

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristina
Kristina
3 years ago

Oh – vad synd att jag inte testade Halloumiplatån igår kväll när jag var på Vau de Ville. Jag tog toast Skagen, mkt god.

niiinis
niiinis
Reply to  Kristina
3 years ago

Testa den nästa gång! Så god!

Sofia
Sofia
3 years ago

Kan tipsa om detta ställe som ligger i början av Roslagsgatan (nära Jarlaplan):

https://kaleandcrave.se/

Superfräsch mat. Det mesta innehåller grönkål förstås (kale) som är väldigt populärt i LA. Sebastian Ingrosso är en av ägarna. Han tyckte det saknades nyttig snabbmat här. Benägen att hålla med. Ibland vill man bara ha något fräscht och snabbt.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Åh tack för tips! 🥰

Jeanette
Jeanette
3 years ago

My god va god halloumi salladen såg ut. Håller med, lite skönt med rutiner igen😊 Jag älskar hösten oxå när man får sitta inne o mysa ☺

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
3 years ago

Jag har lite svårt för hösten tyvärr, önskar så att jag tyckte om den!

Sarah
Sarah
3 years ago

Nina! Var har ni köpt era snygga svarta korgstolar, de som du står jämte när du visar jeansklänningen😍

niiinis
niiinis
Reply to  Sarah
3 years ago

Dom är från JYSK. Älskar dom! 🖤

Rebecca D
Rebecca D
3 years ago

Kan rekommendera ICAs salsa verde (gjord på tomatillios) till taco eller pulled pork/beef chicken Sååå god. Lite söt och syrlig.

Img 0768.jpg

Nästa inlägg

Fotomiljö sökes

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x