Spontandag

Hej vänner!

Nu har vi landat i soffan här hemma med mätta magar efter en överraskningsmiddag. Berättar mer om det sen. Tänkte börja med att berätta om vår Lördag. Det blev spontant och så toppen!

Vi åkte ut till exet Magnus föräldrars sommarstuga. Kidsen var med och efter att vi fikat så blev det lite vattenlek. Felicia och Noel började.

Milo kollade när Marias kids åkte först innan han själv åkte, man behöver ju ladda liksom.

Han passade på att först vänja sig vid vattnet också. Plötsligt var det 21 grader i det istället för 25. Där gick min gräns också, under 25 grader så badar inte jag. Haha…. Knappt under 30 faktiskt.

Så taggad! Skitkul hade han. Han åkte ihop med Marias pojke Noel också och det var nog ännu roligare. Så modig, jag skulle nog inte våga.

Min fd svärfar var med oss ned och kikade också. Deras ställe är verkligen helt magiskt, det är något väldigt speciellt med den här ön alltså. Man blir glad av att vara där och det har jag blivit sen jag var 17 typ. Vi fikade på deras altan och satt och mös länge!

E59E6B0C-DBFE-46E1-A0C5-828DE9CCDB9E

5EB72558-854C-4317-BD65-EF32FE24202BKvällen avslutades med sushi hemma hos Maria, tyvärr inga bilder från kvällen men mysigt hade vi det. Vi tog inte bilen hem förrän närmare halv 12 på natten. Spontant och jädrigt mysigt!

Nu klipper mina ögon här, dags att somna med öppen mun här i soffan. Haha… ha en fin kväll och en fin start på veckan imorgon!

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
3 years ago

Går det inte att göra något åt att gamla inlägg kommer tillbaka ? Händer hela tiden ..nu är det från 23/8 som ligger . Alla fall för mig

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Ska kolla upp detta.

Img 3763.jpg

Nästa inlägg

Tillbaka till rutinen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x