Livet måste njutas oxkså

God förmiddag finisar!

Jag startade dagen med att vara sådär snäll mot mig själv. Jobbade undan redan från 04.30 i morse så jag skulle kunna ta lite ”egentid”. Vaknade på uruselt humör nämligen (pms på ingång) och lite ledsen i själen, inträffar oftast på måndagar när helgen gått fort och så kan jag tänka mig att det känns lite värre nu när hösten är på intågande. Efter att Milo blivit skjutsad till skolan så gav jag mig av på en promenad.

Efter ca 30 minuters promenad så började så sakteliga livet återvända till mig. Solen sken från en blå himmel och värmen strömmade emot mig. Kunde inte bli annat än glad ju.

Drygt en timmas promenad blev det som gav mig energin och glädjen i bröstet tillbaka! Det är så värt det. Känner du dig deprimerad, ångestfylld, ledsen, less eller bara nere så försök ta tag i promenaderna. Dom ger så mycket tillbaka!

Igår hade vi middagsdejt på Pinchos här i småstaden. Tonys lillebror Tobias fyllde år och hans sambo Emelie styrde upp en överraskning åt honom.

Här satt vi och väntade in dom. Ni som följer mig på Instagram (<länk) och på min stories kunde se hur överraskad han blev.

Glad och överraskad lillebror!

Vi fick en hel undervåning för oss själva! Toppenbra ju. Så himla gott som vanligt också, jag älskar deras mat. Igår åt jag stekta räkor, majskolv, edamamebönor och kycklingspett. Blev en marängsviss till efterrätt också. Rullade ut!

Nu måste jag tillbaka till lite mer gamla vanor. Har varit svullen i magen och känt av skitmaten i kroppen, lite för mycket slarv och godsaker under lång tid. Men, ingen fara på taket. Det handlar om balans och att njuta av livet på alla sätt man kan. Sommaren ska njutas på alla håll och kanter. Nu kommer livet njutas på helger och på veckorna tänker jag lite mer vänligt och snällt för kroppen i matväg.

Ska fortsätta jobba här nu, tänkte bjuda dig på ett härligt recept sen som du snabbt kan svänga ihop.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotti
Lotti
3 years ago

Svårt att få till rutin i promenader när man har ett jobba att gå till

niiinis
niiinis
Reply to  Lotti
3 years ago

Förstår det, men jag tror också det handlar om prioriteringar. Jag har haft 8-17 jobb och gått upp halv 6 för att hinna med en promenad. Sen kan man ju alltid gå efter jobbet också.

Marika
Marika
3 years ago

Vet du vad Pinchos ”marinerar” edamamebönorna i? Älskar den salta goda röran! Kram fina du

niiinis
niiinis
Reply to  Marika
3 years ago

Ingen aning. Den var sååååå god! 🙂

Img 0798.jpg

Nästa inlägg

Spontandag

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x