Vi ska flytta

Godmorgon!

Igår hade jag fullt upp, igår fotades nämligen de första bilderna för min bakbok som kommer i vår. Alltså, vet ni hur fina bilderna blev? Åh jag är alldeles tossig och lycklig i hela hjärtat över den här boken, en dröm som sagt…. kan knappt tro att det här händer nu. Fotografen är verkligen toppen på alla sätt och det är ju en förutsättning då man ska jobba tätt tillsammans under väldigt lång tid. Igår var första dagen och kan säga att jag var helt slut på kvällen när jag kom hem, mycket anspänningar och så baka på det och så ska man ju använda sin kreativa del av hjärnan. Häftigt och härligt men wow vad utmattad jag blev av det.

Trött idag med, känner mig överkörd nästan. Tror att min pms bidrar också. Såhär är det att vara en HSP person, man är högkänslig och blir oerhört påverkad av saker som tar energi. Idag ska jag iväg på jobb på eftermiddagen som blir rätt sent så fram tills dess ska jag ta det rätt lugnt. Har ett videomöte vid 11.30 sen kanske jag ska baka något bara för att ha lite nya recept till er också men annars ska jag hasa i mysbrallan. Ser att glasögonen behöver sig en liten puts också, ska försöka orka med er också…. haha.

Nu ska den här sötisen köras till skolan. Nu är det inte många veckor kvar på skjutsandet. Jag vet inte om jag berättat det eller om jag bara pratat om det på Instagram men i slutet på september flyttar vi.

Vi har lånelöfte klart och har under sommaren letat hus närmare stan, vi har gått på massor av visningar men inte hittat något som känts sådär ”yes”! På slutet kände vi att vi höll på att bli knäppa för inget kändes bra, det är rätt mycket pengar och det kändes rätt läskigt att bara ta något bara för att så då drog vi i handbromsen. Farligt att bli för desperat och köpa något som kanske inte blir bra för att man vill närmare stan. Så, nu ska vi hyra radhus inne i stan av honom som vi hyr av idag, huset ligger 1 minuts cykelväg ifrån Milos skola och hans fotbollsplan. Ja ni hajar ju hur laddad han är och hur toppen det kommer bli på alla sätt.

Vi har stortrivts ute i det fina huset på landet men med en 11 åring har det blivit mycket skjutsande. En så enkel grej som att hänga med en kompis har varit ett projekt. Så nu känner vi att dessa 3 år på landet har varit 3 fina år men nu måste vi göra det lite enklare för oss.

Vi är taggade på att bo inne i stan igen och det ska bli härligt att få inreda ett nytt hus. Ni hänger ju med såklart.

Nu dags att dra, vi hörs senare.

Kram Nina

104
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
3 years ago

Spännande att titta på hus. Som en tröst kan jag säga att vi tittade på 48 hus innan vi hittade vårt. Så ge inte upp.

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
3 years ago

Men gud så skönt och höra! Då ska jag inte ge upp hoppet. Tack! ❤️

Agneta
Agneta
3 years ago

Lycka till med både bok och flytt.Jag kommer ihåg förra gången ni flyttade att jag tänkte.Nä,ni kan ju inte flytta precis när ni byggt en glasveranda.Ha,ha.

Katarina
Katarina
3 years ago

Kom att tänka på vilken begränsning ni som HSP personer har när det gäller yrken. I min bransch, fastighetsvärlden, hade ni inte funkat. Inget negativt menat, men så ser verkligheten ut. Det ställs krav på prestation hela tiden oavsett hur du mår. Finns alltid nån annan som kan leverera om inte du kan. Ha det gott!

niiinis
niiinis
Reply to  Katarina
3 years ago

Med det du skriver stämmer ju inte alls. Jag har två nära vänner i fastighetsbranschen som är superframgångsrika OCH är HSP personer. Som HSP person är man mer intuitiv och empatiska vilket passar perfekt i den branschen. Var har du fått ifrån att vi inte skulle klara av krav på prestation? Tror du att vi på något sätt är mindre benägna att prestera för att vi är känsliga? Det är ju helt absurt!

Vi fungerar utmärkt att prestera även om det är krav på oss! Du har nog inte läst på hur HSP personer fungerar.

SaraTherese
SaraTherese
Reply to  Katarina
3 years ago

Ja herrgud… så ni i fastighetsbranchen är en dröm för chefer? För att ni är robotar eller? Otroligt töntig kommentar…” begränsning vad gäller yrken?” Snarare tvärtom… de flesta yrken, även inom försäljning vill ha människor som har koll på människans känsloliv. Att ha läst psykologi är stort plus, då stora köp alltid spelar in på människors känslor. Se bara på reklam…HSP personer har stor kunskap om hur känslor styr oss. Så ”Katarina” du kan vara glad att du hittat din nisch, är kanske du som är begränsad i olika yrkesval.🙏

Helen
Helen
Reply to  Katarina
3 years ago

Otroligt korkad kommentar. Jobbar själv inom fastighetsbranschen sen 30 år tillbaks. Skulle välkomna alla smarta, ambitiösa, empatiska, innovativa OCH HSP kvinnor och män med öppna armar. Jag förutsätter att de som jobbar i ALLA andra branscher också skulle göra det. Alla behövs i ett samhälle som rör sig framåt!

Helena
Helena
3 years ago

Spännande och roligt med boken och flytten! Jag flyttade under sommaren och det blev toppen, men jag avundas er inte all packning och det… För första gången i mitt liv anlitade jag flyttfirma och det var helt suveränt. Så smidigt! Blir ju inte så fasligt dyrt heller med rut-avdrag. Lycka till med allt!

Eva
Eva
3 years ago

Oj har ni redan bott där tre år! Jag trodde ni köpte det huset ni bor i.
Vilken tur att ni inte gjorde det nu när ni ville vidare så snart igen👍

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Ja visst går tiden fort?!

Lotta järnil
Lotta järnil
3 years ago

Hej! Fick en tanke om att ni hyr på Hantverkaregatan enköping? Vet att dom hyr ut där, min svåger och svägerska bor där, men har köpt sitt! Lycka till med allt!👍👏

niiinis
niiinis
Reply to  Lotta järnil
3 years ago

Nej, vi hyr inte där. Vet inte ens var det ligger. Haha…. 🙂

Mattias
Mattias
3 years ago

Lite sent nu men ett tips för att minska stressen är att kolla in den här checklistan för flytt https://moveria.se/flyttchecklistor/checklista-flytt/ så allt kom-ihåg kommer med, hoppas flytten gick bra.

Img 4209.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL och Söndag

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x