ANNONS

Vi ska flytta

/

Godmorgon!

Igår hade jag fullt upp, igår fotades nämligen de första bilderna för min bakbok som kommer i vår. Alltså, vet ni hur fina bilderna blev? Åh jag är alldeles tossig och lycklig i hela hjärtat över den här boken, en dröm som sagt…. kan knappt tro att det här händer nu. Fotografen är verkligen toppen på alla sätt och det är ju en förutsättning då man ska jobba tätt tillsammans under väldigt lång tid. Igår var första dagen och kan säga att jag var helt slut på kvällen när jag kom hem, mycket anspänningar och så baka på det och så ska man ju använda sin kreativa del av hjärnan. Häftigt och härligt men wow vad utmattad jag blev av det.

Trött idag med, känner mig överkörd nästan. Tror att min pms bidrar också. Såhär är det att vara en HSP person, man är högkänslig och blir oerhört påverkad av saker som tar energi. Idag ska jag iväg på jobb på eftermiddagen som blir rätt sent så fram tills dess ska jag ta det rätt lugnt. Har ett videomöte vid 11.30 sen kanske jag ska baka något bara för att ha lite nya recept till er också men annars ska jag hasa i mysbrallan. Ser att glasögonen behöver sig en liten puts också, ska försöka orka med er också…. haha.

Nu ska den här sötisen köras till skolan. Nu är det inte många veckor kvar på skjutsandet. Jag vet inte om jag berättat det eller om jag bara pratat om det på Instagram men i slutet på september flyttar vi.Vi har lånelöfte klart och har under sommaren letat hus närmare stan, vi har gått på massor av visningar men inte hittat något som känts sådär ”yes”! På slutet kände vi att vi höll på att bli knäppa för inget kändes bra, det är rätt mycket pengar och det kändes rätt läskigt att bara ta något bara för att så då drog vi i handbromsen.

Farligt att bli för desperat och köpa något som kanske inte blir bra för att man vill närmare stan. Så, nu ska vi hyra radhus inne i stan av honom som vi hyr av idag, huset ligger 1 minuts cykelväg ifrån Milos skola och hans fotbollsplan. Ja ni hajar ju hur laddad han är och hur toppen det kommer bli på alla sätt.

Vi har stortrivts ute i det fina huset på landet men med en 11 åring har det blivit mycket skjutsande. En så enkel grej som att hänga med en kompis har varit ett projekt. Så nu känner vi att dessa 3 år på landet har varit 3 fina år men nu måste vi göra det lite enklare för oss.

Vi är taggade på att bo inne i stan igen och det ska bli härligt att få inreda ett nytt hus. Ni hänger ju med såklart.

Nu dags att dra, vi hörs senare.

Kram Nina

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00