Mensvärk, barnhäng och nytt kök?

Godmorgon!

Det är lördag och det känns sååå skönt med en lugn morgon och en helg med noll planer. Det var en hektisk vecka med mycket möten och jobb samtidigt som jag hela tiden kände det som jag låg efter med allt.

Jag har sovit så dåligt inatt, haft världens mensvärk hela natten så jag helt enkelt inte kunde sova av den. Borde gått upp och tagit en tablett men var för trött….. knasigt. Mitt järnvärde har tokdippat igen känner jag så jag behöver gå upp med järntabletterna. Har man en gång haft ett dåligt (eller som jag nästan obefintligt) depåvärde av järn i kroppen så är det svårt att få upp det och det är oerhört känsligt för slarv med järntabletterna. Jaja, det blir spenat i massor, pumpafrön, torkade aprikoser, chokladbollar (ja högt järnvärde) och fiberhavregryn nu och gå upp till 2 tabletter per dag ett tag.

Igår hade vi lunchdejt med ”Mellan”, ääääälskar när vi får hänga med de stora barnen. Snacka om att jag tankar upp mig på umgänget så fort vi ses. Vi hörs ofta men att ses är inte lika ofta så jag passar verkligen på att hålla i hårt när vi väl ses. 🙂

Efter lunchen gick vi upp till hotellet och tog en kaffe! Blev så glad att jag fick en perfekt koffeinfri kaffe där med havremjölk. Det var absolut inte sista gången vi dricker kaffe där!

Efter fikat drog ”Mellan” vidare på jobb och vi åkte och hämtade Milo från kompishäng. Hela veckan har han hängt med kompisar efter skolan. Gissa om allt kommer att bli lättare när vi flyttar in till stan? Eeeh…. JA! Längtar verkligen.

Hörni, aporopå flytt. Jag vill ha en köksö i vårt nya kök och undrar lite var jag ska få hjälp med den? Var har dom snygga kök? Har du tips till mig? Skriv gärna var i så fall. Har nämligen så dålig koll på snygga kök.

Nu ska jag gå upp och göra Browniepannkakor till familjen, själv ska jag äta bananpannkakor till frukost. Vi hörs sen! Ha en mysig lördag.

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
3 years ago

Godmorgon.
Om jag förstått det rätt så hyr ni bara nya stället va ? En köksö kan ju kosta hur mycket som helst , men jag tror Ikea har fina till bra pris.

Hoppas du får en fin dag

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
3 years ago

Ja vi hyr, eventuellt köpa längre fram. Det beror på hur vi alla känner men det har varit på tal. Jag behöver en köksö och den får kosta lite ändå för jag behöver mer ytor att jobba på.

Ha en fin dag du också!

Sarah
Sarah
3 years ago

Hej! Vad får du för symtom när järndepåerna är låga?

niiinis
niiinis
Reply to  Sarah
3 years ago

Ledsen, trött, svårt att sova, stickningar i händer och fötter, huvudvärk, lättirriterad och ibland blir jag även lätt andfådd.

Maja S
Maja S
Reply to  niiinis
3 years ago

Kolla ditt B12.
Det ger också de där biverkningarna

niiinis
niiinis
Reply to  Maja S
3 years ago

Äter B12 för fullt. 😍

Annett
Annett
3 years ago

Härligt med ledig lördag!
Åk ner till Nibble Gård och köp nypressad äppelmust! Idag pressas nämligen den första för i år! 🍎

niiinis
niiinis
Reply to  Annett
3 years ago

Tack för tips! 👍🏼

Thora
Thora
3 years ago

Lerhyttan på IKEA 😊

Sandra
Sandra
3 years ago

Hej Nina! Eftersom ni hyr så kan ni satsa på en mobil köksö som ni sen kan sälja. Om ni väljer att köpa huset så kanske ni ändå vill renovera köket. Bara ett tips. 🙂 Vårt kök är från Ballingslöv. Vi byggde däremot vår köksö 3 ggr 1,10 m med stommar från Ikea. Likadana bänkskivor överallt och dem köpte vi från Ballingslöv. Det var en enorm prisskillnad och vi märker ingen större kvalitetsskillnad.

Sirpa Lappalainen
Sirpa Lappalainen
3 years ago

Det är min son Rasmus som serverar er och dig det goda kaffet ☕️❤️🍀

niiinis
niiinis
Reply to  Sirpa Lappalainen
3 years ago

Sååå trevlig! Å lik dig nu när jag fick veta det. 😍

Camilla
Camilla
3 years ago

Kika hos lillamöblemanget. se dom gör jättefina möbler 😊

Ironladyn
Ironladyn
3 years ago

Ett tips är att be läkaren om en järninjektion (eller infusion) på vårdcentralen. Den kostar kanske 1500 kr i medicinkostnad men den fyller på depåerna med järn som du sedan kan underhålla med tabletter.

Img 1094.jpg

Nästa inlägg

Bjuden på middag

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x