ANNONS

Örebromys

/

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Ellos

Godmorgon!

Tidig morgon här hemma, jag somnade i bilen på väg hem igår. Klev ur bilen tvättade ansiktet, borstade tänderna, hoppade i pyjamasen och somnade som en stock i soffan och har sovit tills för en timma sen. Trött tjej.

Igår bestämde vi att vi skulle åka till Örebro. Var så längesen vi var där så vi hade lite craving. Dock så var favvorestaurangen Mojo fullsatt så vi fick se oss om efter andra ställen att äta på.

På vägen dit tog vi ett stopp på Yoump. Milo fick hoppa i en timma, alltså wow så skillad han börjar bli på denna studsmatta alltså. Jag är såå impad!

Här väntade han på sin tur innan det var dags att ge sig in i ”burarna” och hoppa så svetten lackar. Jag har fortfarande inte hängt på ännu men hoppas kunna, är ju bara lite skraj att jag ska kissa på mig. Har blivit mycket bättre sen jag började med sellerijuicen. Vet inte om det är viktnedgången eller sellerijuicen som gör det? Den gör så jädrans mycket så skulle inte förvåna mig om den påverkar det också. 😉

Men ska känna efter lite själv så kanske jag hänger på och hoppas nästa gång. Verkar vara en jädrans bra träning, Milo är helt slut efter en timme…. så vad skulle en annan vara undrar man ju? 🙂

Satt här utanför glasburen och tittade. Himla bra nu när man inte ska vara inne bland människorna som hoppar i pandemin.

Skrattade lite åt Tony som totalt blivit en löparnörd! Han följer massa löparkonton på Instagram och så följs han av andra löparnördar. Sen sitter dom och skriver till varandra hur deras lår känns och hur de jobbar med pannben. Alltså inte skrattar som att jag skrattar åt honom utan för att den här kontrasten på människa är så jäkla häftig! Från soffpotatis med mer än 30 kilos övervikt till att snacka löpning, banor, tider, prestation, pulsklockor och pannben med främmande människor från olika länder.

Efter hopp blev det dusch och ombyte. Hur bra att dom har det på Yoump? Jag visste inte ens det? Perfekt om man ska vidare efteråt ju.

Fejkskinnbyxor HÄR // Stövlett HÄR (30% rabatt nu) // Väska Michael Kors // Kappan är från Freequent men är slut överallt.

Här landade vi i Örebro. Örebro är Sveriges sjunde största stad med över 100.000 invånare. Finns massor med restauranger att välja på. Vi har haft våra favoriter här men vill gärna upptäcka nya. Favoriter vi haft är Amici (finns ej mer tyvärr), Mojo och Gro är några.

Igår besökte vi Trattorian. En mysig restaurang med bra service.

Vi beställde förrätter och varmrätter, förrätterna var supergoda och Milos pizza var en av de godaste jag smakat. Våra varmrätter var dock lite smaklösa.

Vi blev mätta och tyckte vi hade en riktigt mysig kväll på restaurangen. Bra och trevlig personal så man kände sig riktigt välkommen.

Vi strosade runt lite på Stortorget innan vi gick mot bilen för att åka hemåt. Innan vi lämnade stan så åkte vi runt lite, Tony har ju bott i Örebro en gång i tiden så han visade lite var han bott och andra olika händelser. Jätteintressant! Känns ändå så konstigt när han berättar för det känns ju som vi levt ihop i en hel evighet. Tänk, då fanns inte vi i hans liv? Milo var inte ens påtänkt liksom. Så fantastiskt att våra vägar möttes.

En helg i Sälen förändrade allt. Jag och mitt tjejgäng var där helt fel helg och hans killgäng hade gjort samma misstag. Vad är oddsen på det? Men där på krogen i Sälen en svinkall vinterkväll möttes vi och han har varit en del av mitt liv sedan dess. Snacka om att universum jobbade hårt för att våra vägar skulle korsas! Det häftiga var att våra vägar bara behövde korsas så ordnade sig allt efter det. Tony brukar säga att han blev kär i mig direkt, fast han säger att han inte skojar, att det faktiskt kändes så….. fint ju. ”Jag hade alltid sagt att jag aldrig skulle gifta mig eller ens ha barn för jag ville verkligen inte, med dig förändrades allt i samma sekund vi träffades” säger han. Jag vill bara gråta när jag tänker på det för det är så fint.

Fina vackra Örebro! Vi storgillar den staden och är glada för att vi bor så pass nära att vi kan kvista dit en eftermiddag/kväll och bara hänga. Vår lilla småstad är verkligen strategiskt placerad mitt i smeten på något vis så inget är liksom långt bort för oss. Till Örebro tar det ca 1 timme och en kvart för oss med bil.Jahapp! Idag har jag ett övertalningsprojekt på gång. Jag ska försöka få med mig karln till en sån där lågprisaffär. Det ligger ca 1 timma bort men jag vill så gärna åka dit och kika. Finns massor med fint och jag som älskar såna där lågprisbutiker bara måste få åka dit. Kanske jag ska köra på min kvinnliga list… det brukar funka, ni får väl se om jag lyckades lite längre fram på dagen. Häng med på mina storys på Instagram (<- länk) vetja.

Ha en mysig Söndag vänner så hörs vi sen igen!

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00