Konsultation

Innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Gokväll!

Här sitter vi i soffan äntligen. Jag har haft en riktig röjarkväll här hemma. Rensat ur massa kläder, kört ut det till svärmor så hon fick kika om det fanns något hon kunde ha av det. Brukar ju alltid köra ut allt till mamma och syrran men nu var det lite mindre kläder så då kan svärmor som är liten prova också. Miljövänligt när kläderna kommer till användning igen och igen, det som ingen kan ha kör jag till röda korset.

Har städat min walk in closet, har städat hela sovrummet och bytt sängkläder. Har köpt en sån där spray som man sprayar sina lakan med som jag ska testa ikväll, ska dofta utetorkade lakan säger dom. Njaaaa…. det vettitusan alltså men prova kan man ju göra.

Startade dagen med fuktmask och sen mina ljuvliga ”strama upp fejset och ge glow” pads. De där padsen måste jag använda varje morgon nu, typ beroende. Jag älskar verkligen de där små rackarns padsen, snacka om att det känns som det gör underverk när det sådär småpirrar i huden efteråt. Det känns verkligen som att huden stramas upp av den, kommer aldrig sluta. HÄR hittar du dessa pads från Exuviance. (Just denna produkt gäller tyvärr inte nedan erbjudande på.)

Just nu har NordicFeel riktigt fina erbjudanden. Rabattkoden: SUPERWEEK ger 20% rabatt på utvalda märken om du handlar för över 599 kr. (Gäller ej Exuviance, Kevin Murphy, M Picaut, Marc Inbane, Maria Nila, Maria Åkerberg, Olaplex, Sensai, The Ordinary, redan nedsatta varor och kan inte kombineras med andra rabattkoder.)

Det är också upp till 30% rabatt på nästan all Makeup! HÄR hittar du det som är är rabatterat just nu. Jag passade på att beställa en ny produkt som jag inte testat men hört massa bra om. En slags BB- cream (lätt underlagscreme). Såhär står det: Ultrafin och lättviktig fluid som minimerar imperfektioner, ger fukt, och återupplivar hudens skönhet och balans. Reducerar trötthetstecken, jämnar ut hudtonen och ger en naturlig lyster. Hjälper till att avgifta huden så att den återfår sin balans. Ger lätt till medium täckning. 

Låter hur bra som helst, är supernyfiken på den. Du hittar den HÄR. Just nu 20% rabatt som sagt.

Idag hade jag konsultationsmöte med Emelie på salong Serenity. Älskar att man får ha ett sånt möte innan man tar tag i en förändring. Annars kommer man ju direkt till sin tid och där och då ska man ha full koll på vad man ska göra. Skitsvårt ju känner jag. Det här kan jag verkligen rekommendera, vi satt och bolla idéer, kollade färger och hur kvaliteten på mitt hår var. Det känns verkligen jättebra nu efter det där mötet.

Jag ska göra en ganska så stor förändring och då måste man snacka lite om saken. Jag var också lite orolig för förändringen eftersom jag ju tappade så mycket hår tidigare i somras. Nu har det dock lugnat sig och massa små hårstrån är på väg tillbaka. Hon tyckte tack och lov att mitt hår var i fint skick och inte alls tunt. Skönt! Då kan man rocka loss lite igen. Nästa vecka kör vi igång den första delen av förändringen. Sen väntar vi två veckor så kör vi igen. Sååååå spännande! Du ska givetvis få hänga med.

Efter mötet så lunchade jag med Tony på Ling Long. Vill du äta riktigt fräsch och supergod vegansk mat så testa det stället. Så gott!

Vi beställde in lite edamamebönor, men muuuuums! Skulle kunna äta en ICA-kasse fylld av dom. Haha… typ besatt!

Tony åt friterad oumph och jag avocado och glasnudelsallad. Så smarrigt! Tänker på den där maten nu och det vattnas i munnen.

Kvistade förbi Espressohouse på vägen tillbaka till bilen och köpte en koffeinfri latte att smaska på till efterrätt. Ibland tycker jag latte känns som efterrätt efter maten. Jag är säkert skitmärklig men så är det. Så göttigt! Satt och sög på den hela vägen hem.

Väntade på Milo efter skolan, men tji fick jag…. han ville laja med kompisar en stund så då åkte jag till Dollarstore istället.

Alltså, jag ÄLSKAR Dollarstore. Hittar alltid något där. Bästa stället! 🙂 Just nu har jag nojan på olika ugnsformar och köksattiraljer. Hittade lite annat skoj också.

Nähe, nu ska jag nog blunda lite känner jag. Varit vaken sen kvart i fem och det börjar kännas nu. Ha en fin kväll.

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle
Isabelle
3 years ago

Kan du inte visa vad du köpt?🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
3 years ago

Absolut! 🥰

Img 1187.jpg

Nästa inlägg

Roadtrip

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x