Roadtrip

Godmorgon!

Det är måndag igen, tänk att helgen allt som oftast bara swischar förbi. Man hänger för tusan inte med. Veckorna brukar också gå rätt fort så det är väl bra med det, snart helg igen ju.

Denna veckan kommer bjuda på en hel del. Lite möten ska avverkas och sen ska min bakbok fortsätta fotograferas, nu ska jag förbereda 8 recept/bakverk så allt det kan fotas under en dag. Får börja baka redan idag tror jag för att hinna med. Det är sååå kul och hålla på förstår ni, jag älskar att få skapa den här bakboken tillsammans med världens proffs. Den dagen jag håller boken i min hand kommer jag förmodligen gråta som ett litet barn. Vilken grej?

Igår drog på den bästa charmen jag har för att få med mig familjen till detta lågprisvaruhus. Ja bilden talar väl för sig själv här….. haha! Det låg aaaaaaslångt bort vilket jag inte riktigt räknat med men det fick bli en rejäl roadtrip. Stannade till på ett litet loppis på vägen också och så åt vi goda hamburgare med. En mysig Söndagsutflykt.

Jag hittade lite smått och gott, bl a ska jag ha såna ”småhanddukar” på toaletten i vårt nya hus som man slänger i tvätten direkt. Korgen ska agera tvättkorg. Är så trött på handdukar med sminkrester på efter min ansiktstvätt så detta kommer bli perfekt. ÄLSKAR såna toaletter som har så, Steam hotell hade det och Bomans Hotell också. Jag gillar verkligen den där hotellkänslan och får gärna in den lite i hemmet också.

Besöket dit var kanske inte riktigt värt den långa resan. Mycket av det som fanns där finns även på Rusta och Dollarstore. Men nu har vi varit där och fått sett det och fick en mysig roadtrip tillsammans. Man får försöka se det positiva i precis allting ju.

Hepp, dags att rusa här. Morgonstress! Hörs sen igen.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marita
Marita
3 years ago

Varit i Lindesberg kanske?

niiinis
niiinis
Reply to  Marita
3 years ago

Jajemen! 😀

Sofia
Sofia
3 years ago

Vilken rolig bild!

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Haha! 🙂

linda m
linda m
3 years ago

kul att du kom till min lilla by

niiinis
niiinis
Reply to  linda m
3 years ago

Det var skoj att hälsa på. 🙂

Img 4296.jpg

Nästa inlägg

Lyxig middag med magisk vy

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x