Planeringsmöte med mig själv

Godmorgon!

Ja här har jag startat dagens planeringsmöte med mig själv. ”Hej och välkommen” säger jag till mig själv. ”TACK!” svarar jag. Så är det att jobba alldeles ensam i sitt bolag, jag börjar dock bli van. Så ser det ut för mig. Skulle vilja dra ihop fler influencers i någon form av ”möte” en gång i månaden. Skulle vara härligt att sitta lite med likasinnade faktiskt. Måste fundera mer på det, kanske kan vara något att göra när pandemin lugnat sig på allvar?

Inser att helskotta….. dagarna går alldeles för fort nu. Vi flyttar om 2 veckor, vi har massor att göra innan det. Har som tur är börjat rensa ur så det ska gå så smidigt som möjligt sen när det är dags. Vi kommer att anlita flyttfirma denna gången, det har vi aldrig gjort tidigare så det ska bli lite spännande att se hur det går?

Hur känner ni med att hösten närmar sig? Idag knackar den på hårt. Jag fryser, det regnar ute i en jämn stril och det är dags att packa ihop utemöblerna. Jag får ALLTID en liten ångestklump i magen av det, jag tror att det är mörkret som gör det. Jag gillar inte mörkret. Jag älskar april när det börjar bli sådär markant mycket ljusare. Går man upp och kissar vid 3 så har det redan börjar ljusna. Nu går vi helt åt fel håll, nu snubblar man på katten Majlis när man går upp i ett becksvart hem mitt i natten. ”Aj som helvete” hojtar jag ut i mörkret och Majlis lägger benen på ryggen och drar. Usch, ingen kul känsla alls.

Köpte såna där extremt långa ljus igår! Typ som kronljus men dom känns som en meter långa. Vi skrattade gott åt dom där ljusen igår, såg rätt kul ut men wow så länge dom brinner. Jag ska elda ljus dygnet runt nu tror jag.

Jag tror att mitt nya blir att starta julen åt helsicke för tidigt kanske? Igår på Dollarstore hade de redan börjat plocka fram julen. Ja men vafasen, ”bring it on” tänkte jag. Ska börja bunkra saffran. Kanske hänga upp alla ljusslingor redan direkt efter Halloween. Få fortsätta ljuset efter Halloween hela vägen fram till jul liksom. Detta tål att funderas på. Kanske är det så jag får in ljuset i mitt liv ändå?

Nä, dags att fortsätta jobba här. Vi hörs senare.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
3 years ago

Bringa it on med ljus i mörkret, här har jag redan bytt ut sommarbelysning mot en mindre belysning på balkongen 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Petra
3 years ago

Haha! Klockrent! Såå härligt nu måste vi ljusa upp så mycket vi kan. 🥰

Susanna B.
Susanna B.
3 years ago

Bra ide att ha planeringsmöte med sig själv. Varför inte liksom? För övrigt så är tända ljus och ljusslingor det bästa med hösten. Man ansvarar själv för sitt mys. Har inte läst din blogg på länge men ser att du är en sellerijuice person. Här är en till.

niiinis
niiinis
Reply to  Susanna B.
3 years ago

Exakt så! Ja, selleriperson här. ❤️

Sofia
Sofia
3 years ago

Klokt att ta flytthjälp. Jag blev sjuk efter att vi flyttade (är sjuk väldigt sällan annars, ta i trä, så det var nog kroppen sätt att säga ifrån). Nästa gång blir det hjälp. Privata saker kommer jag att packa själv, men resten får gärna någon annan göra.
Städning vet jag dock inte om jag kan lita på att någon annan gör lika bra som jag, förutom min man då, som är en fena. Sist gång fick jag hjärtat i halsgropen när köparna skickade ett sms strax efter att de fått tillträde. Men de ville bara fråga om vi verkligen bott i lägenheten eftersom det var så rent 😂. Kända oss ganska nöjda då, men så hade vi också städat i flera veckor 😂.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Wow! Ja då har man städat!

Therese
Therese
3 years ago

Också ångest av såna där grejer. Här är paviljongen redan nere sen nån vecka och vissa trädgårdsmöbler är undanplockade. Potatisen är upplockad, bären plockade och lilla växthuset ska snart tömmas. Här har vi ju då snö minst 6 månader om året men jag tror ändå det är mörkret som är värst. Vi har ju extremt mkt ljus på sommaren men då även extremt mkt mörker på vintern..

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Ja gud, ni har verkligen mörkt där uppe. Vi får kämpa på med ljusen fr o m nu. ❤️

Img 4512.jpg

Nästa inlägg

Konsultation

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x