ANNONS

Småshopping och blött

/

Goddagens älsklingar!

Onsdag och mitten på veckan, dagarna rusar. Känns som jag är ett hack i en skiva med det budskapet men det går så fort runt mig just nu. Allt händer exakt samtidigt också så jag känner en stress i mitt inre som liksom surrar som en förbaskad geting. Jag har lärt mig att jag blir lite virrivirrikookooo när det är lite för mycket, jag svävar ut och bort på något vis. Som att jag blir lite orolig i själen och så zoomar jag ut fast jag behöver fokusera. Jag skjuter upp saker för att jag inte förmår mig att ta tag i det och så väntar jag till det blir stress och sen kör jag som en blådåre. Låter säkert asmärkligt när jag försöker sätta ord på känslor. Ibland vill jag bara välkomna er in i min värld och då kan det låta konstigt märker jag ju. Haha…. skitsamma, det är mycket, punkt! Eller PUUUUUNG:kt som vi brukar skämta och säga med betoning på G. Lite pungskämt får en ju att dra på munnen, sånt behövs nu.

Jag startade dagen med en promenad i regnet. Det öste ned på slutet och jag blev så plaskvåt om fötterna. Jag var blöt ända in på mässingen. Eeh, varför heter det mässingen egentligen? Vad är det jag missat på SO lektionerna? Detta har säkert någon historisk förklaring. Don’t mind det röriga i bakgrunden (flytt på g) och den skitiga spegeln, tror att jag haft nåt guck på händerna som jag råkat toucha spegeln med.

Någon skrev att dom gärna ville se vad jag handlade på Dollarstore. Sånt kanske är kul att se så jag visar lite.

Igår kväll så tände vi upp ljus överallt hemma, det var en riktigt urrig kväll och då är det ju extra mysigt. Jag köpte 3 lite brunaktiga ljushållare och den här jättefina vasen som också är brunaktig. Den kostade 40 pix, så billig. Älskar det här lite brunaktiga som det finns massor av nu.


Köpte också dessa extra långa ljus. Dom jag skrev om igår ni vet. Har typ redan gjort slut på paketet så ska åka och köpa mer. Alltså ljusen är inte nedbrunna än men jag har fler ljusstakar för stearinljus. Älskar vår ljushållare som hänger i köket. Köpte den på en inredningsbutik strax utanför för vår lilla småstad.

Vad köpte jag mer då? Jo rengöringsmedel, diskborstar, popcorn och massa tändare.

Jag har köpt gröten från Clean Eating och den är sååå god! Det blev det till frukost efter promenaden.

Tog också ett bad då jag var lite frusen av allt det blöta mot kroppen. Så, nu sitter jag här nybadad, insmord med härliga krämer och olja och kan fortsätta jobba. Alltså, vårt plastbadkar är det bästa ever. Vi använder det flera ggr i veckan. Vi köpte det som är XL så jag och Tony kan sitta i samma badkar och få bra plats. Hela familjen använder det ofta, Milo brukar sitta i badkaret och titta på film så han blir alldeles skrynklig. Det har jag också gjort, hur mysigt som helst.

Hepp, gotta go. Vi hörs sen!

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00