Där satt vi med skägget i brevlådan

Gokväll!

Här håller jag på och bakar mitt i natten. Eller det känns som mitt i natten, jag är sååå trött och skulle helst vilja ligga på soffan med fötterna i Tonys knä och få fotpill. Men, imorgon fortsätter fotograferandet av boken och jag vill inte gå upp kl 02 inatt så då får jag snällt baka här. Det doftar i alla fall magiskt gott här i vårt hem.

I morse var jag ute och gick igen. Har haft ett litet uppehåll nu och det känns verkligen i benen direkt, det är alltid så. Det är som att benen är så ovana vid det tempot och steget så jag får som lite träningsvärk i bäckenet och låren. Men snart är jag inne i det igen…. de här små taxbenen ska få elda på….

Idag hade jag dejt med min ”Mellan”. Han skulle inte börja jobba förrän vid 16 så då hann vi kvista till Västerås för lite ärenden och äta lunch ihop.

Vi båda älskar sushi så det var typ givet att det fick bli det. Jag äter bara lax och avocado, Elliot är en sån som äter precis allt när det kommer till sushiå. Han är helt orädd för allt och äter allt han blir bjuden på typ, och han älskar god mat. Som liten var han dock den kräsnaste lilla ungen som fanns. Han åt typ inte. Jag brukade säga att han levde på ”luft och kärlek”. Ett under att han ens växte ibland? Man fick vara glad om han ens åt pannkakor. Jag minns att vi lagade det som han ville äta i flera år bara för att få i honom mat. Var det korv, ja då fick han korv. Var det pannkakor, ja då var det pannkakor. Det blev människa av honom ändå och idag är han en gourmand.

Jag minns när vi skulle gå ut och äta med Thedde och Elliot en kväll när de var små, dom kanske var 9 och 7 år gamla. Vi hade inte så bra med pengar men kände ändå att vi skulle unna oss en ”äta ute” kväll då barnen längtat efter det så himla mycket. Vi propsade att barnen skulle beställa mat själva av servitrisen. Båda ungarna beställde en hel hummer var. Hahaha…… där satt vi med skägget i brevlådan och bara: Okej, det får bli hummer för dom så tar vi det billigaste på menyn. Tji fick vi när vi sa åt barnen att beställa mat själva. Haha….

En kaffe och lite tre i rad på Espressohouse blev det också. 1-1 i matcher blev det, sen vågade han inte spela mot sin mamma mer. Haha….

Jahapp, nu ringde larmet på kakorna i ugnen här. Dags att ta tag i det. Ha en fin kväll.

Kram Nina

133
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jörg
Jörg
3 years ago

Hahaha! Varsin hel hummer! Så underbart! Och så underbart att ni också unnade dem det.

niiinis
niiinis
Reply to  Jörg
3 years ago

Haha, ja det var liksom försynt att dra tillbaka något då. Haha…. 🙂

Img 1254.jpg

Nästa inlägg

Småshopping och blött

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x