Så bra för huden

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Hej hej!

Alltså Tony har sån energi idag så jag blir alldeles matt, haha…. Han har rensat sen kl 10 i morse. Själv har jag lagat mat och rensat också men sen har jag legat på spikmattan med ryggen och kollat Pearl Harbor på TV:n. Tur att en av oss har energi.

Tänkte jag skulle slänga in ett fint tips till dig. Jag har ju upptäckt Maria Åkerberg ganska nyligen och är helt såld på de produkter jag provat hittills. Jag är så glad att jag hittat det märket, jag som försöker tänka rent när jag äter vill gärna tänka rent med produkter jag har på mig också. Både håret och huden. Helt och hållet är säkert svårt men till stor del är fantastiskt om man lyckas hitta produkter som fungerar. Maria Åkersbergs filosofi är att bara använda ingredienser som bara bygger upp hud och hår utan att störa den naturliga processen i kropp eller natur. Hur fint?

Produkterna innehåller bara naturliga mineraler och ekologiska ingredienser från naturen som ger fukt, vitaminer och fettsyror. Inget annat!

Här är de senaste tillskotten i badrumsskåpet. Tänkte berätta lite mer om dom.

Flower Freshener (Ansiktsvatten\Mist) – En superhärlig mist som jag sprayar på direkt efter tvätt. Ibland sprayar jag på en bomullspad och rengör tvålrester med. Doftar jättegott! Ansiktsvatten hjälper ju huden att lugna sig efter tvätten, sluter porer (bra om man vill slippa finnar), och förbereder huden för produkter. Den här kan man också spraya på under dagen om man känner sig torr, funkar som en mist också.

Serum C (<-länk) fuktgivande serum som är inflammationshämmande, en produkt som bleker mörka pigmentfläckar, en energikick för trött hud och så förebygger den hudens åldrande. Den här har jag på efter min kvällstvätt och ansiktsvatten. Superdryg och ger en superskön fräsch känsla. Uppepå har jag sedan fuktkräm.

Serum Moist – Wow, vilken fuktboost detta är alltså. Känns huden torr under dagen så har jag på det här efter tvätt och ansiktsvatten på kvällen och på morgonen är jag som en babystjärt. Älskar!

Eye Balm – Nästa wow produkt! Detta är nästan som vaselin som man smörjer runt ögonen. Första gången kändes det nästan konstigt men wow vilken härlig ögonkräm. Jag får ABSOLUT INGEN irritation i ögonen av den, av andra får jag alltid lite irritation och har trott att det ska vara så. Men NADA irritation. Den är utslätande och återfuktande, många av rynkorna som uppstår runt ögonen beror ofta på torrhet ska man komma ihåg. Jag ÄLSKAR den här och kommer alltid använda den här.

Japp, det var dagens tips. Nästan så jag längtar tills ikväll när jag ska få tvätta ansiktet och ha på dessa. Haha, ja jag är så knäpp med sånt här. Jag ÄLSKAR bra produkter. Blir lycklig på riktigt. Hoppas du får lite inspiration att testa du också.

Nu ska jag snart åka iväg på lite Pokémonjakt med Milo. Ha en fin kväll, hörs sen!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica Austheim
Jessica Austheim
3 years ago

Du måste prova deras papaya peeling…. Den bästa jag någonsin provat👍🏼

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica Austheim
3 years ago

Är det sant? Då måste jag ha den också nu. Haha…. snart har jag inte annat i badrumsskåpet. Är den för ansiktet?

Jessica austheim
Jessica austheim
3 years ago

Ja den är för ansiktet. Huden blir galet mjuk efteråt

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica austheim
3 years ago

Åh! Måste ha! Tack för tips! 👍🏼🥰

Linda
Linda
3 years ago

Hej!
Pröva även saltdeon i samma märke! Fungerar alldeles utmärkt!

niiinis
niiinis
Reply to  Linda
3 years ago

Hmmm, använder en aluminiumfri nu men inte från samma märke. Måste testa den också. 👍🏼

Eva Thörnqvist
Eva Thörnqvist
3 years ago

Jag håller med dig jag har använt MÅ:s produkter ett bra tag och trivs såååå bra med de produkterna. Mitt senaste köp är Serum More som jag är överförtjust i också!

niiinis
niiinis
Reply to  Eva Thörnqvist
3 years ago

Aha, ja den är ny va? Läste lite om den, den verkar också vara superbra. 🙂

Img 1356.jpg

Nästa inlägg

HERRGÅRDSKASSLER & VECKANS MAT

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x