ANNONS

Storstan och ryggpaj

/

Godmorgon vänner!

Idag är det Söndag redan, vi håller på och rensar här hemma och förbereder för flytt för fullt. Känns skönt och rensa, oj vad man samlar på sig grejer. Helt galet ju! Tror jag skulle behöva ha en loppis på uppfarten alltså.

Igår skjutsade vi ”Mellan” till Stockholm och passade på att stanna till och pysa runt där lite. Stockholm är verkligen så fint!

Kolla in så vackert Grand Hotel stod i kvällssolen. Blev så maffigt med de mörka i bakgrunden. Tony och jag har en lite ”Bucketlist” på saker som vi skulle vilja göra och uppleva. Kan vara allt från fjällvandring, titta på ett norrsken i Norrland till att besöka en speciell restaurang eller bo på ett speciellt hotell. Grand Hotel står på vår lilla lista över hotell som vi vill bo på nångång.

Här är ett till, Hotel Diplomat! Alltså det huset är så vackert så det är inte klokt! Svårt att tro att detta är i Sverige faktiskt.

Min lilla familj på kajkanten. ❤️

Efter lite strosande i Stockholm avslutade vi kvällen på Espresso House. Dom hade verkligen öppet till 23. Så otroligt ovant för småstadsmänniskor som oss.

Tony som älskar vetenskap och fakta hittade en uppslagsbok och blev helt fast. Milo och jag tittade på varandra till slut och undrade vad som tagit åt honom? Haha…. Hela vägen hem pratade han om rymden och X & Y kromosomer. Haha….

Vid 9 tiden lämnade vi Espresso House (då var det fortfarande massor med folk där) för att gå mot bilen.

Alltså Haymarket, hur fint? Älskade belysningen utanpå. Vet inte om den alltid hänger där? Jag tror nästan det.En spontan och mysig liten eftermiddag/kväll i vår fina storstad. För oss tar det ca 45 min att åka hem från Sthlm, många som undrar hur långt Enköping ligger från Sthlm nämligen.

Många ifrån Sthlm har börjat upptäcka Enköping nu så fler och fler köper faktiskt hus här. Det tar ju ca 35-40 min med tåget till Sthlms central. Många som bor lite utanför Sthlm har ju längre tid in till stan många gånger än vad vi har så Enköping ligger bra till. Tips tips, välkomna hit säger jag!

Nu ska jag masa mig upp här. Jag har lite problem med min rygg idag. Jag gjorde något som jag absolut inte ska göra igår. Bar alldeles för tungt på en sida. Kände att något hände med ryggen och idag har jag ont. Hm hm, dumt dumt… men man får skylla sig själv. Hoppas att det snart går över, har inte tid med ryggont nu när vi ska flytta och allt.

Ha en fin söndag nu vänner så hörs vi senare.

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00