ANNONS

Jobb och tidigare liv

/

Idag är man höstigt klädd, plockade t.o.m fram min scarf.

Halloj Älsklingar!

Snabbt inne och säger hej, jag sitter och jobbar lite här efter ett möte som jag varit på. Är inne på EspressoHouse.

Jag njuter av en koffeinfri latte med havremjölk och så har jag ätit en vegansk over night oats, ämen den är sååå gooood. Ligger mangobitar på botten och så kokosflakes över det. MUMS! Jag har haft ett möte o och så sitter jag och jobbar här nu. Det är lugnt och skönt här än så länge, brukar börja bli mer folk vid lunchtid, då drar jag…. haha…

Jag har fin utsikt i alla fall, som att sitta ute fast man är inne. Det är något speciellt med sekelskifteshus alltså. Som jag alltid tjatar om att jag känner mig hemma på slott så är det lite samma med fasader till sekelskifteshus, har jag bott i ett sånt i ett tidigare liv kanske? Ja man vet ju aldrig?

Några av er tycker säkert jag är superflummig med mitt snack om tidigare liv. Men alla har vi våra övertygelser i livet. Alla har vi något som vi tror på och som man är övertygad om. Tror du att man levt tidigare liv?

Hörs sen igen.

Kram Nina

9
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00