ANNONS

Lite ledsen

/

Godmorgon vänner!

Morgonen startade med lite kattgos. Jag är också lite ledsen för vi beslutade oss för att det inte blir en till kisse i vårt hem. Tony vill verkligen inte ha en till katt och då måste man respektera det, men lite sorg i hjärtat fick jag. Jag kan ju inte tvinga honom att vilja ha en katt, även om jag skulle vilja. Det känns som jag fick övertala honom redan med Majlis så att övertala honom igen…. nä det kan jag inte. Stackars karl! Haha…. Den lille pojkkissen kommer få ett annat fint hem så det känns fint i hjärtat.

Tur vi har lille Majlisbruttan hemma i alla fall. Hon är lyckligt ovetande om att snart blir det ett nytt hem för oss alla. Hon undrar nog varför allt är kaos hemma just nu dock? Det står kartonger överallt, allt är upprivet och väntar på att sorteras och fixas ned i någon låda.

Vi hade det lite kruxigt att få ihop allt ska jag säga!Vi kommer ju inte ha någonstans att bo under några dagar då vi byter boende med den familjen som ska flytta in i vårat. Ja det fick lov att bli så att en av oss fick chilla med att flytta in helt enkelt så den andra hinner undan med flytt och städ och sånt och så får vi magasinera hela vårt bohag under några dagar.

Vi skulle bo i Vagnhild tills vi kom på att det ju kommer bli svinkallt för vi har som ett stort hål in på toaletten från en ventilationslucka. Haha…. brrr! Vi skulle sätta för det men har inte hunnit göra det ännu. På sommaren så funkar det ju hur fint som helst, lite värre på hösten när nätterna kan vara riktigt kalla. Jaja, vi löste det med några dagar på hotellet i vår lilla småstad, så då får får Majlis bo hos min mamma och pappa under de dagarna. Dom ser såååå fram emot att få ha henne boende hos sig en stund. Majlis storgillar dom båda så jag känner mig helt trygg med det, hon kommer bli bortskämd som tusan. Eller känner jag mig trygg förresten….? Tänk om jag inte får tillbaka henne? Haha…. 😂

Här sitter jag just nu och väntar på min frisör. Nu börjar snart förvandlingen. Så spänd på hur det kommer att bli? Hon har en bra plan och jag var ju här på konsultation för ett tag sen så nu är jag taggad att få sätta igång. Kul kul! Vi börjar med att fixa med färgen, sen ska jag hit igen om ett par veckor. Jaja, ni får se sen såklart. Sitter nog här i några timmar idag men ska ta bilder så ni får se sen också.

Ha nu en fin dag så hörs vi sen!

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00