Det här är aldrig OK

Hej och hallå!

Ja här pågår packning så det ryker ur mina öron. Tycker jag packar och packar men ändå känns det som jag bara förflyttar saker. Gaaaah…. att flytta i ett nötskal.

Lådor utefter väggarna typ överallt. Jag vet ju av erfarenhet att det plötsligt bara är urplockat sen men att det varit ett sjujäkla jobb bakom.

Någon undrar och funderar för fullt. Men hon är som vanligt för övrigt. Sover, äter, kissar och bajsar så hon kanske vet vad som komma skall. Nu när jag satte mig ned för en stund hoppade hon upp och la sig bredvid direkt. Ögonen hänger på halv stång så hon är nog vaken på övertid. Visste ni att katter sover ca 16 timmar per dygn? Vilka slöisar!

Igår la jag upp det här på Instagram. Less för att det blev en massa onödigt meck mitt i vår flytt dessutom. Bilen går ju inte att köra utan ruta liksom. Ja men ni fattar, meckigt och så jädrans onödigt. Han kommer ju inte kunna använda datorn ens och för oss blev det onödigt tjafs. I alla fall…. jag skrev detta och fick en sån här kommentar:

Nej men jag blev faktiskt inte upprörd över kommentaren men jag känner att vi behöver prata om det här. Det är inte ok att förminska någons känslor någonsin. Det finns såklart alltid värre saker vad man egentligen ens kommer med. Ska jag hårdra det så kan man ju säga till någon som förlorat sin pappa – ”Var glad, du har ju inte förlorat din mamma”. Ja men ni fattar grejen va? En av mina följare kommenterade det så sjukt bra!

Detta sammanfattar det här dilemmat helt och hållet. Exakt såhär är det! På min Instagram får jag dessutom skriva exakt vad jag vill om mina upplevelser. Annat hade det också varit om jag jämfört det med våldtäkt, nervgas, aids och uppsägning, då hade jag köpt personens åsikt.

Vi får aldrig sluta reagera över såna här saker! En stöld är en stöld, det är fortfarande inte ok att stjäla även om det GÅR att stjäla. Vi får inte sluta reagera över saker som är fel och helt uppåt väggarna. Att någon stjäl mitt på dagen bland en massa människor är åt helvete! Klart vi ska reagera, alarmera och dela med oss. Vad skulle hända annars? Tänk om någon stjäl någons barn…. ja men ni fattar?

Så, nu har jag skrivit klart om det här! Vår bil står i detta nu och får rutan fixad. I eftermiddag är detta i stort sett glömt. Livet går vidare, MEN…. det är aldrig ok att acceptera en sån här händelse.

Nu ska jag fortsätta packa här. Senare ska jag på kompisdejt med min älskade vän Maria. Vi har inte setts på månader och hon fattas mig så det gör ont. Guuud så jag saknat den jäntan! Vi ska få ”catch up” över en bit mat, sen är det hem och packa igen. Ska bli härligt med ett litet avbräck och få hänga med min bästa tjej! ❤️

Vi hörs senare, ha en mysig fredag.

Kram Nina

80
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Ja, det är verkligen trist att man inte kan få ha sina saker i fred och framförallt helt oacceptabelt. Nolltolerans på det. Blev själv nästan av med min dator på Espresso House när jag väntade på min man och fokuserade på att titta ut istället för att ha koll på datorväskan (som jag normalt har stenkoll på) som jag ställt på stolen bredvid mig. Som tar var uppmärksammade en annan kund mig på att det var en kille som snokade runt.
En nyanställd kollega blev av med sin dator första veckan på jobbet då han tagit med sig den till en restaurang på kvällen.
Detta händer hela tiden. Det jag inte förstår dock är vilket värde en jobbdator har? Hårdvaran i sig är ju inte värd så mycket och innehållet lär de ju inte komma åt. Ställer ju bara till besvär för den som blir av med grejerna.

Eva-Lotta
Eva-Lotta
3 years ago

Men ibland är en sönderslagen ruta fullt tillräckligt för att man ska tycka att livet är tråkigt en stund! Så det så🤎

Susanne
Susanne
3 years ago

Aldig, aldrig förminska någon annans känslor!🙏💕

Karin
Karin
3 years ago

Du är i din fulla rätt att känna det du känner… Lycka till med allt…

anne
anne
3 years ago

Det är inte OK på nåt vis…grejen är att ta å Sabba nåt för nån…vad d än or är inte OK…
Jag blev av med ett däck!…ett!!
Såg att bilen stod snett på morgonen ..undrade ”hur har jag parkerat här da…
Kommer närmare å ser att den stor på fälgen…nån har roat sej med att ta ett däck….jag blev ju helförb…skulle på jobb…å d blev lite kaos……
Visst…nån kunde säga….var glad att dom inte tig alla…jo…så kunde man se d…men jag var inte glad för d…..

niiinis
niiinis
Reply to  anne
3 years ago

❤️

Img 1456.jpg

Nästa inlägg

Förbannade tjuvar – Så arg!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x