Flytt & kompishäng

Godmorgon vänner!

Kaaaaoooos, ja i vårt hem i alla fall. Det märks att flytten är på upphällningen och att om par några dagar så bor vi inte längre här. Så konstigt och märkligt samtidigt som det känns helt självklart. Milo längtar halvt ihjäl sig till det fria livet, cykla över till polare, till fotbollsplanen, affären, skolan…. å jag förstår honom helt och fullt. Att bo typ 1 mil från skolan, ja då cyklar man ju inte bara sådär. Det blir i alla fall inte alls lika fritt. Så, vi är redo för stadslivet igen.

Jag inreder i huvudet men har inga mått så jag får snällt vänta tills vi är inne och kan ta tag i allt och göra klart. Aporop det, måste ju kontakta målaren. Det ska målas om i några av rummen, i ett av sovrummen vill jag ha samma färg som vi målade om vårt arbetsrum med här hemma.

Den här färgen är det, jag älskar den! Så lagom och så lugn, precis sån känsla som jag vill ha. Vardagsrum/kök har vi inte bestämt oss för än.

Igår var jag då på dejt med min vän Maria, våra kids var också med…. dom två har så himla kul ihop. Skrattar faktiskt mest, lite kul för är det något jag och Maria gör så är det och skratta. Åh så härligt det var att ses! Vi sågs på Pinchos och käkade i flera timmar, vet inte hur många små fat med tapas jag beställde igår? Haha…. jag åt som en hel karl.

Fick bara med efterrätten på bild! Den här är vegansk och såååå god. Brownie i botten och en hallonsorbet med bärcrisp. Den var över all förväntan ska jag säga!

Vi avslutade med att gå hem till Maria för att småprata och sen kom Tony och hämtade oss. Så uppfylld av kompishäng nu, gud vad man behöver det ibland.

Nu ska jag ta tag i flytten här, det är bara att köra nu tills vi blir klara och kan låta flyttgubbarna hämta våra saker. Gäller att packa smart nu då vi inte kommer ha tillgång till våra grejer förrän nästa fredag. Det som verkligen inte är min starka sida, jag kommer ju få packa enorma mängder med kläder tex…. haha! Man vet ju inte vad man är sugen att ha på sig ju från dag till dag?

Hörni, ha en mysig lördag. Här ser vädret ut att bli fint så jag måste ut och lufta mig lite sen. Inte varit ute och gått på flera dagar nu.

Vi hörs sen!

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
3 years ago

Vad härligt att du hade en trevlig kväll med din bästa kompis. Sånt är guld värt! Tråkigt med er bil och att du fick en så negativ kommentar. Vad duktig du är som packar! Det är ju inte gjort på en kvart att få ihop allt… Ha en fin lördag ni också! Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
3 years ago

Kram ❤️

Img 1485.jpg

Nästa inlägg

Det här är aldrig OK

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x