Märklig känsla!

Godmorgon vänner!

Alltså, jag sover som en stock. Känner som ”Var i helsicke är jag?” när jag vaknar och som att jag har sovit som en avsvimmad. Så märklig känsla, är inte van att sova så himla tungt. Jag antar att det är så det är att sova riktigt gott och så som man kanske ska sova?

Har inte hunnit ut på någon promenad på några dagar och det är inte bra för mig. Jag känner det. Pms: en galopperar med mig just nu och jag känner en mycket högre oro i kroppen mot när jag promenerar regelbundet. Dock så vill jag inte stressa mig själv så mycket nu, att ta sig ut på promenader kan också bli som en stress till slut och det är bra att lyssna på sig själv då. Men det är lite dubbelt det där, promenader är bra men får inte stressa en…. sen vet jag att min stressnivå sänks av att jag går dom. Ja men du fattar! Haha…knepigt.

Bilder från morgonens frukost. Kan säga att jag fått recepten på fr där vansinnigt goda sylterna som dom har till pannkakorna. Det är nog de godaste sylterna jag ätit. Mia gav mig recepten på båda och jag blev så förvånad över ingredienserna. Du ska få dom senare.

Nu är det möten och fix som ska tas tag i. Fullt upp precis hela dagen. Ville kika in och säga hej och kommer nog ha något tidsinställt inlägg som dyker upp så bloggen hålls igång.

Ikväll ska vi bli bjudna på mat hemma hos min kompis Maria. Ska bli mysigt med lite vardagshäng.

Vi hörs sen!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
3 years ago

Är det en halsduk man ser i påsen/väskan? Ser helt perfekt ut i färgen. Då får gärna skriva var du köpt den.
Tack för en alldeles underbar blogg, ska bli roligt och spännande att få se när du inreder ert nya hus💕

Anna
Anna
3 years ago

Jag vill inte vara tjatig, men kan inte släppa den där halsduken ur tankarna🙄🤪 Förstår att ni har fullt upp med flytt, men blir såååå tacksam om du tar dig tid att svara🙏🏻

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Åh förlåt, den är från Lagern157 😀

Anna
Anna
Reply to  niiinis
3 years ago

Tuuuuusen tack för svar💕💕
Ibland får man något i huvudet som är svårt att släppa🤪🤪

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Varsågod! ❤️

Nästa inlägg

Vemodigt

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x