Fredagsvimmel

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel


Hej på er i Fredagsvimlet!

Här har allt handlat om flytt såklart, vi plockar upp kartong efter kartong men har inte ens kommit en tredjedel. Men vi har ingen brådska, man kan fortsätta bo rörigt när man ändå har vanan inne. I helgen ska vi måla om 2 rum, när det är gjort kan vi börja boa på riktigt.

Ja ni vet ju redan min förkärlek för Maria Åkerberg. Har ju skrivit en del om det, HÄR bl a. Just nu är det tag 3 betala för 2 på alla produkter. Ämen hur bra? Löp och köp om du planerat in någon shopping. HÄR hittar du alla Maria Åkerberg produkter.

Nu ska jag fixa mig för lite AW. Härligt kompishäng här på hotellet med lite gott att äta och ett glas. Trevligt!

Vi hörs sen, ha nu en ljuvlig fredag!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
3 years ago

Jag har ALDRIG varit med om en bloggare som bara tar in kommentarer som ger henne bekräftelse men undviker obekväma frågor. Vad var det som var så obekvämt med min fråga om hotellet?

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
3 years ago

Var tvungen att leta efter din kommentar som hade hamnat i skräpposten av någon anledning. Här inne är alla kommentarer välkomna så länge de inte är elaka eller att det är rena personliga påhopp. För att svara på din fråga så har vi inte fått någon rabatt, att flytta är svindyrt men något vi vetat om då vi vetat om flytten i 4 månader så vi har lagt undan pengar till det. Skulle det varit ett samarbete så skulle jag givetvis ha märkt det med det precis som jag alltid gör, det måste man enligt lag.

Hannah
Hannah
3 years ago

Jag köpte body lotion då du tipsade om den sist men usch vad den luktar äckligt , min fyra åring sa lova att inte ha på dig den där salvan något mera 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Hannah
3 years ago

Vaaaa? Nämen tycker du? Å vi alla i familjen älskar den doften…. haha, Gud tänk så olika det kan vara. 🙈🙈🙈😅

Mia
Mia
3 years ago

Jag köpte också oljan o bodylotionen när du tipsade om den men jag håller med Hannah lukten va hemsk! Men jag antar att det är som med parfymer att det luktar lite olika på olika människor och så gillar man såklart olika också 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Mia
3 years ago

Men nääää…. vad trist! Jag som ÄLSKAR den doften. Å Tony springer typ efter och vill sniffa…. 😅❤️

Mia
Mia
Reply to  niiinis
3 years ago

Haha det där är ju ändå bästa betyget när man köpt något nytt 😉

Giggi
Giggi
3 years ago

Tack för att du tog tid och letade efter det jag skrev. Ja mina kommentarer hamnade lite ofta i skräppost därför började jag undra:))

Img 1616.jpg

Nästa inlägg

Såhär blev håret

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x