Såhär blev håret

Uppdaterat: Somnade ifrån inlägget igår kväll men här kommer det i sin helhet.

Gokväll eller gonatt kanske man skulle kunna säga. Jag är trött men ville ändå in och skriva hej till dig!Vi har ätit middag här på hotellet ikväll och det var sååå gott så det var inte klokt. Ska berätta mer imorgon.

Tänkte visa lite bilder från dagen….

Dagen startade med den här magiska vyn. Alltså himlen med alla dess färger såhär tidigt på morgonen, jag blir alldeles tagen.

En nyvaken pojkes rygg, som man bara vill krama detta pojkbarn alltså. Jag håller i och njuter av att han inte tagit steget ut ännu, det duger fortfarande med mamma och pappa även om vännerna hela tiden blir mer intressanta och viktiga.

Selleriknippe på kylning a la hotell-style. Haha…. detta funkar fint då det är så kallt på nätterna, behövs inga kylrum eller kylskåp.

Tog en magiskt härlig promenad idag. Såhär fint är det vid dyarna på Gröngarn. Mina gamla ”hoods”. Där bodde jag och stora barnens pappa i en villa under några år.

Måste också visa er hur håret blev. Det hade jag ju nästan glömt.

Det här var innan vi drog igång alltihop!

Såhär blev det när det blev klart. Det tog några timmar men helt klart värt det. Jag är supernöjd och så tillfreds med långt hår igen. Jag har trivts bra med kort hår också men på slutet började jag sakna mitt långa hår. Kändes som man ville ha vinterpälsen tillbaka på något vis.

Håret är nu dessutom uppljusat till min egen färg som jag är i grunden. Trivs så bra i lite ljusare hår.

Ska fortsätta jobba undan lite nu (ja galet då klockan inte ens är 05), jag jobbar som mest effektivt den här tiden (ca från 04-05 fram till 07-08) på dygnet och det är dessa 3-4 timmar direkt på morgonen som gör att jag kan ta en promenad tidig förmiddag och göra andra utsvävningar under dagarna och ändå hinna med alla måsten och jobb. Konstiga arbetstider men funkar toppen för mig! 😂🙈

Vi hörs lite senare, ha en härlig FINFREDAG!

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle
Isabelle
3 years ago

Åh gud så fint hår o perfekt färg👌

SaraTherese
SaraTherese
3 years ago

Wow Nina vilket drömhår! Galet fint! Är
det Hairtalk?🙏❤

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Hej fina du,
Jag undrar vad du har för juicepress till sellerin? Min press börjar bli utsliten:)
Vad fint det blev med hårförlängning, ha nu en härlig helg<3

Susanna Blackman
Susanna Blackman
3 years ago

Jag har börjat köpa kallressad sellerijuice på en butik nära mig. Dyrt som krut men skönt för jag har tröttnat på att diska ur juicemaskinen. Hursomhelst älskar jag att starta dagen med den juicen och det känns verkligen som det gör skillnad på djupet. Snyggt hår (både kort och långt). Ha en bra helg.

niiinis
niiinis
Reply to  Susanna Blackman
3 years ago

Vet du hur trött jag är på att tvätta ur min juicer! Blir nästan knäpp…. sååå lyxigt att du hittat ett sånt ställe!

Ha en fin helg du med!

Kram ❤️

Img 1587.jpg

Nästa inlägg

Märklig känsla!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x