ANNONS

Min hjärna går på alla cylindrar

/

Hej och godmorgon!

Blir inte så mycket bilder från vårt hem då det är mer kaos än ordning. Vi målar för fullt och idag förväntas målningen bli klar dock så då kan man börja göra i ordning sovrummen osv. Jag inreder i huvudet hela tiden, jag funkar så. Jag går igång på alla 146 cylindrar i min hjärna å så inreder jag rum för rum. Sen googlar jag och letar inspiration samtidigt. Alltså ni anar inte. Min hjärna jobbar 24/7 just nu.

Igår kändes det så fint i hjärtat i vårt nya hus. Milo fladdrade med kompisar hela dagen, cyklade och for fram och tillbaka…. alltså jag blev helt gråtfärdig. Det sprangs i dörren, dom kom och åt lite och så for dom vidare. Sen kom dom igen och satt i soffan en stund och så for dom iväg igen. Alltså allt är så enkelt nu, mycket mer enkelt än vi faktiskt kunde komma ihåg ifrån att bo inne i stan. Milo är ju 3 år äldre nu också så det är så mycket som förändrats.

Jag och Tony bara tittade på varandra och sa nästan samtidigt: ”Fasen vad fint det känns”. Viktigt… för helt ärligt har jag varit lite orolig inför den här flytten. Jag har trivts så bra där ute så jag tänkte det skulle kännas jobbigt men det känns inte alls jobbigt. Bara fint!

Nu lite bilder från veckan som gick.

”Mellan” kom på besök och åt frukost med oss en morgon. Han är som mig när det kommer till frukost! Haha….

I fredags kväll hade vi en liten AW med vänner på hotellet.

Jag hade på mig en ny ”skinnblus” från Vero Moda, ämen ÄLSK!

Min Maria och jag. Som vanligt fick man skratta i brallan när man hänger med henne. Tena Lady liksom, nysa 3 ggr i rad eller skratta så man svimmar jag då skvätter i alla fall jag i brallan. Haha…

Nähe! Dags att ta tag i målandet här igen. Vi hörs sen!

Kram Nina

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00