ANNONS

Budgetrenovering

/

Godmorgon!

Jag har varit uppe med tuppen här hemma, har hunnit vara och lämna in bilen på verkstaden och gått hem därifrån. Blev ganska precis 5 km hem från Volvoverkstaden. Sånt lyx att vi bor så det nu inte är mil hem. Detta är helt klart tjusningen med att bo i stan. Ja men vad är det med bilen nu då? Jo men det är någon slang som gått sönder som måste åtgärdas. Våra bilar har fortsatt att strula sen i sonatas. I somras på väg till Öland så gick ju vår svarta bil sönder. Den fixades igår, eller den lagades i somras men blev ändå inte bra. I helgen tog min svärfar tag i den med sin svåger och tammetusan att dom lagade den, den går som ett skott nu! Dock så började den vita strula i veckan som gick (mitt i flytten) och efter felsökning så visade det sig vara en slang till intercoolern (jag har har ingen aning, har bara snappat upp det här…. haha) som gått sönder. Men nu är den som sagt inlämnad och ska lagas idag, sen borde det vara lagat och klart, ja om inte vår otur fortsätter förstås.

Projekt badrum

Jag ska jobba och sen fortsätta fixa en massa. Jag är på och fixar i varje vrå nu och vill snabbt fixa undan så vi får oss ett hem och kan börja trivas. Just idag kommer en del av fokusen ligga på det här badrummet, eftersom vi hyr så får man lov att göra budgetrenovering och med enkla medel som inte förstör eller gör så man inte kan återställa det. Jag ÄLSKAR dessa projekt, det är dom roligaste projekten! Här ser ni badrummet FÖRE, sen ska jag ta bilder och ska visa dig hur det blir när det blir klart.

Idag måste jag åka och köpa gardiner, i förra huset hade vi ju knappt några för fönstrena var så speciella och superhöga då vi hade en takhöjd på nästan 6 meter i vardagsrum och kök. Här har vi normala fönster med normal takhöjd så nu behöver det inhandlas. Så mysigt med gardiner känner jag, ger en så himla ombonad känsla ju.

Det som känns som det största projektet att ta tag i nu är att bygga en köksö och fixa badrummet nere. Måste åka till IKEA så fort det bara går och sätta ihop en köksö. Bänkytor är nämligen helt obefintligt här och så är det lite för lite köksskåp så då fick jag den smarta idén att bygga en köksö på rullben. Den kan man ta med sig när man flyttar.

Badrummet nere ska jag göra en budgetrenovering på, ett superbilligt sätt att förnya något med och det blir så himla bra. Ett tips till dig som hyr men ändå vill förnya.

Hepp, gotta go. Hörs snart igen!

Kram Nina

2
82

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00