ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gråtfärdig och skafferi

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Gokväll finisar!

Usch ikväll är jag lite gråtfärdig, jag är lite för trött nu känner jag, då brukar jag bli sån. Har haft en rätt jobbig dag idag också så det spelar nog in. Har lite herpes på läppen också, eller lite. Den är överallt… överläpp och näsa…. whoop whoop. Har slarvat med maten och bara kört på med stress och allt vad det heter, då strejkar kroppen direkt. Ont i brösten…. (förklimakteriet spökar som helvetet själv, hört att fler får det problemet då) har dock inte börjat svettats ännu så jag får väl vara glad för det för det verkar inte vara en ”walk in the park”. Hört talas om att det känns som en kamin inombords, att man får panik av att man svettas så mycket. Låter det inte trevligt? 😝 När det sätter igång ja då jädrar kommer vi vara top notch jag och mina ömma nassar. 🤣

Idag var jag ute och gick igen i alla fall. ”Klappar mig själv på axeln”. Alltid glad efter ett uppehåll och när jag väl kommer ut. Snackade lite med kossorna och tittade på naturen som färgats i alla fina färger.

Efter promenaden på en timma så åt jag frukost när jag kom hem. Hittade en ny müsli på Lidl som jag bara var tvungen att testa, den var god! Nu ska jag in i rutinerna igen med mycket bättre mat. ”Yoghurten” gör jag själv. 2 bananer, 1,5 dl frysta blåbär (ej odlade) och kanske en 1,5 dl vatten. Häll i en skål och sen flingor eller müsli på och så toppar du med färska bär, sviiiiingott.

Måste ju bara visa lite ifrån ett av favvoställena här hemma!

Skafferiet! Fortfarande lite saker att fixa men åh vad jag älskar detta lilla utrymme! Jag är en sån som älskar skafferivaror. Skulle kunna gå och kika i folks skafferiskåp bara för att se vad som har i det. Haha….

Baklådan! Den här lådan kommer ständigt vara rörig och överfull, det kommer vara en låda som jag kommer bli galen på titt som tätt men en låda jag knappt kan leva utan. Har fyllt på lite smått och gott nu också för att göra det ännu lite mer trångt i alla fall.

Torrjäst köper du till förmånligt pris HÄR.

En av mina favoritsmaker på bubbelvatten är Ramlösas PÄRON, du hittar dom HÄR!

Kika in på Matsmart om du vill göra något bra för miljön och samtidigt fynda riktigt bra grejer! Det absolut bästa är att du dessutom får det hemkört till dörren om du vill!

Imorgon tror jag att jag kanske kan ta lite bilder från matplats och vardagsrum så jag kan visa dig! Klicka gärna i gilla-knappen om du vill ha lite inredningsbilder!

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00