Skrothöna

Hej finisar!

Idag har handlat om att förbereda recept till imorgon när fotografen kommer igen och fotar till min Bakbok. Imorgon ska vi vara hemma hos oss och fotografera. Hon är så duktig och det är så kul att fota till något man vet kommer hamna i en bok som är min! Lycka! Den dagen den släpps alltså….. då gråter jag nog.

Jaha, åt du någon kanelbulle igår? Jag kollade på min Instagram hur många som gjorde det igår.

Fler som inte alltså…. wow! Hela 52%!!  Jag kunde inte stå emot. Men jag orkade verkligen inte baka. Nu när jag bakar så mycket till boken så tar det emot lite att behöva baka vid sidan av den faktiskt. Tony brassade till ICA och köpte sent igår kväll. Sen gjorde han glasyr till bullarna så de blev sådär extra mumsiga! Det var Milos önskemål och vad gör man inte för dessa ungar alltså?

Världens bästa tips om du vill få bullarna lite ”hembakade” är att hälla egen glasyr på dom. Ett annat tips är att ställa dom i ugnen. Typ 5 minuter på 200 grader, känns nybakta!

Skrothöna här! Nu lägger man inte så mycket tid på att snofsa till sig kan jag säga. När jag går in i ”bak-mode” så är det bara slänga på sig nåt och köra.

Idag kom mitt paket äntligen! Beställde de där stövlarna som jag suktade efter och som blev sååå bra. Ska visa dig i nästa inlägg.

Nu måste jag fortsätta här, vi hörs om en stund igen!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
3 years ago

Hej,
Vilka snygga glasögon du har på bilden.
Får man fråga var du köpt dom samt vilket märke det är.
Ha det gott!

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Tack! ❤️ Det är mina läsglasögon från GLAS. 🥰

Img 2250.jpg

Nästa inlägg

Ska foliet på smöret vara kvar eller inte? Här är svaret!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x