ANNONS

Snygg outfit

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej igen!

Ja idag hämtade jag ut mitt paket med de efterlängtade stövlarna. Till min stora glädje så blev det andra jag beställt också så himla himla bra! Happy!

Topp

//

Leggings i skinnimitation

//

Mockastövlar

En outfit som jag trivs jättebra i! Passar till festen eller middagen. Skulle man ha vanliga jeans och någon stövlett så skulle toppen vara jättefin till vardags också. Man kan också ha leggingsen och stövlarna till vardags såklart, beror alldeles på vad man har till.

Älskar detaljerna på toppen! De skira ärmarna och halsen, älskar också puffärmen!

Leggingsen i skinnimitation sitter såååå skönt! Så mjukt och härligt material. Perfekt höga i midjan och känns liksom rejäla.

Stövlarna är bara sååååå snygga! Åh vad nöjd jag är alltså. Tyvärr så fanns inte så många kvar i storlek av de svarta. Det finns kvar lite fler i färgen gulHÄR och i färgen kamel HÄR! Sen finns en kortare supersnygg variant i svart HÄR.

Hepp, dags att äta. Har gjort min grönsakssoppa som jag bara älskar! De andra i familjen får pannbiffar, det får du recept på senare.

Hörs snart igen!

Kram Nina

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00