Hjärtlig lunch

 

Gokväll vänner!

Sitter här och väntar på att min glass ska smälta lite så den blir sådär mjuk och gojsig. När jag blir trött och sliten så vill jag äta nåt onyttigt, den här glassen är grym!

Jaha, idag var jag på ett läkarbesök i Uppsala och Tony var på möten. Passade på att stråla samman med min äldsta på en lunch. Som jag kan sakna den ungen, blev så himla glad när han kom ifrån på en lunch med sin mamma och låtsaspappa idag. Känns som jag måste tanka umgänge med honom lite då och då för att orka ha honom boendes i en annan stad. Tycker det kan vara skitjobbigt ibland.

Idag pratade vi om hur jobbigt jag tyckte det var när han frigjorde sig som tonåring. Vi som var så himla tajta, han tydde sig mycket till mig och var väldigt familjär. Alltså, jag tror jag grät varannan dag för att han ville hänga med kompisar och aldrig mer vara hemma med oss. Snacka om att man är en riktig knäppis alltså men han var min första, inte fasen visste jag hur det gick till? Jag kände mig ju bara bortvald liksom…. från att ha varit hans allt typ till att knappt finnas i hans liv. Snacka om mamma-kris!?

De andra två fick och får det lättare, nu är jag mer beredd och vet hur det blir med dom när dom växer upp. Jag hade behövt en bok och läsa i om allt detta….

Vi landade lite tidigare än honom och satte oss ute. Alltså, det var typ 22 grader och strålande sol. En bit in i Oktober liksom, sååå härligt!

Efter maten flyttade vi in för att ta en fika på maten. Fanns koffeinfri latte med havremjölk, happy happy! Älskade att dom hade Champagne bland bakverken. Ni vet väl att på kontinenten så avnjuta ofta bakverken Champagne. Gärna för mig, huuuuur härligt? Bubblor och bakverk – underbar kombo!

Blev tvungen att kvista förbi vår nyöppnade frisersalong, eller den har funnits i många herrans år men har flyttat och gjort en stor ombyggnation nu. Två tjejer jag känner som äger det och det är såååååå fiiiint! Galet fint!

Nu ska jag fortsätta kolla Bonde söker fru och sen sova. Imorgon är en stor dag. Min Tony fyller 40 år imorgon nämligen. Han ska få vakna till skönsång må ni tro.

Ha en fin kväll. Imorgon är det redan torsdag.

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Phonto 3.jpg

Nästa inlägg

Fynda höstens kläder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x