Tonys 40 årsfirande DAG 2

Hej igen!

Ja men dags för DEL 2 av 40 årskalaset. Som sagt, jag var ju så hemlig jag kunde vara om Dag 2. Han trodde ju att det var dag 1 och sen inget mer. På morgonen berättade jag sen att idag ska du och jag få hänga själva bara du och jag. Jag berättade inte var vi skulle men att vi skulle övernatta och att han skulle packa en väska! Han blev jätteöverraskad och hade inte alls räknat med en Dag 2.

Jag bokade Näsby Slott åt oss då jag vet att han älskar det stället precis som jag. För att ta reda på vilka han helst skulle vilja ha med på en middag så hade jag luskat lite. Frågat frågor som: ”Vilka skulle du vilja att vi bjöd på middag i vårt nya hem?” och sånt. Det gjorde allt enklare att veta vilka som skulle ha en inbjudan till middagen.

Grejen är att innan pandemin så var planen att vi skulle vara utomlands på hans 40 årsdag. Vi har väntat ända in i det sista för att se om det känts lugnt med pandemin men när den började öka igen i början av hösten så kände vi att det inte kommer gå att åka. Går gör det ju såklart men allt är mer riskabelt och oroligt med en charter-resa. Därför blev det rappa papper att planera en plan B för mig. Så gissa om jag är glad att allt blev så himla bra ändå! Helst för Tonys skull. ❤️

Vi har ju varit på Näsby Slott flera ggr tidigare och kommer fortsätta åka dit för det är bara sååå mysigt. Jag visste också att Tony älskar det stället. Jag kan inte förklara varför man gillar att vara där, bara att det är så himla härligt och lugnt, det känns som man landar på något sätt. Milo älskar också att vara där så det måste vara något med atmosfären. Så för mig blev det självklart att boka firandet där på något vis.

Vårat rum var sååå fint och när jag bokade så berättade jag att Tony fyllde 40 såklart, de hade fixat lite härliga praliner, en jättegod bubbelflaska och ett paket te åt honom. Det tyckte jag var så fint gjort.

Vi fick ett par timmar att bara ligga i soffan och kolla TV och dricka lite bubbel och äta ostbågar. Jag var såååå nervös att han skulle höra när gästerna (som jag i hemlighet bjudit med) kom en efter en och checkade in i rummen bredvid oss. Men han anade ingenting alls.

Sen blev det dags att fixa oss för middagen som jag bokat åt oss kl 17.30. Han anade fortfarande ingenting alls om att några andra skulle komma. Usch, jag var så himla himla nervös över allt. Jag ville ju såklart att det skulle bli sådär superlyckat och att han skulle bli tagen med storm. Hjärtat bankade i bröstet verkligen.

Allt blev så himla himla himla bra! Han blev sååååå överraskad. Han hade t.o.m tårar i ögonen. För att inte tala om mig, jag bölade så tårarna sprutade. Ni som följer mig på Instagram kunde se allt på story.

Vi åt så himla himla god mat också! Tips till dig om du vill äta riktigt fin mat i en härlig slottsmiljö. HÄR kan du se menyn. Här ovan bilder på våra efterrätter – Chokladmunkar och osttallrik. Chokladmunken var heeeeelt magisk! Obs: Inget samarbete, vill bara tipsa om ett superfint och bra ställe!

Häng i vinterträdgården med gänget! ❤️

På morgonen åt vi sedan en gemensam frukost. Sen hängde vi kvar länge i Vinterträdgården och bara mös! Alla var lite trötta efter en härlig kväll med mycket skratt, flabb och häng tillsammans.

Tony var alldeles rörd, jag tror att han är det fortfarande. Han hade ju inte räknat med något alls så jag kan bara tänka mig att han är alldeles tagen. Bra! Då lyckades jag! Så glad för att allt blev så bra som jag hade tänkt mig också…. det kunde inte ha blivit bättre helt enkelt.

Han fick dessutom så fina presenter så det var inte klokt. Massa fint att dricka, en hel vecka i underbara Nerja (Spanien) där vi får låna Nilla & Magnus hus, presentkort och så mycket fint. ❤️

Nu ska jag börja planera min 50 årsdag om 2 år, det kan ju inte bara sluta här med allt planerande. Haha….

Ha en fin Söndag så hörs vi sen igen!

Kram Nina

94
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
3 years ago

Vilken härlig helg! Ser väldigt mysigt ut! Förstår att han blev glad.

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
3 years ago

Så mysigt och perfekt! ❤️

Sofia
Sofia
3 years ago

Så bra ordnat! Ett minne för livet verkligen.
Åkte förbi Näsby slott i somras då jag ville besöka Lunas kafé som ligger lite längre ner. Men slottet såg stängt ut, kanske var under sommaren bara?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Ja jag tror att dom hade stängt i somras. 🤩

Camilla
Camilla
3 years ago

Ser fantastiskt ut hela helgen 😊 Vi bor i Täby och sonen vill gärna bo på Näsby slott men det av en enda anledning och det är för att det tydligen spökar där. Tror Lundell-gänget varit där och spelat in och träffat på spöken. Så efter att sonen berättade det så vågar jag inte sova över där trots att vi annars är duktiga på att bo på hotell i vår stad. Staycation är ju så mysigt. Men om ni inte märkt av några spöken kanske det är lugnt 😅🙈

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
3 years ago

Såhär…. de spökena som finns är fina och lugna. Alltså, man blir inte störd på det sättet. Detta låter kanske lite flummigt, men om du är rädd så säg det rakt ut i rummet. Dom lyssnar på sånt!

Sen ska man vara mycket mottaglig för att kunna känna av sånt. Är du inte det kommer du inte märka av något alls. Bo där, det är såååå mysigt! 😍🥰❤️

Catta
Catta
3 years ago

Men åh vilket härligt firande 😀🎁👍

niiinis
niiinis
Reply to  Catta
3 years ago

Ja det blev superhärligt! ❤️

Nilla Olsson
Nilla Olsson
3 years ago

Tack!!! Bästa underbara, rara Nina…så himla mysigt, gott och en megatrevlig kväll! Nu är din man 40&fab!!! Tack! Tack! Tack!💝

niiinis
niiinis
Reply to  Nilla Olsson
3 years ago

Tack själv fina underbara Nilla! Så kul att ni kom! ❤️❤️❤️❤️

Vickan
Vickan
3 years ago

Man blir alldeles varm i hjärtat när man läser inlägget, så mycket kärlek. Du är grym på att hitta på överraskningar 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Vickan
3 years ago

Åh men tack! Vad snällt skrivet! ❤️❤️❤️

Img 1695.jpg

Nästa inlägg

Härliga tips till hemmet!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x