ANNONS
Integritet på Tailsweep

Valpbesök

/

Halloj!

Här har ljusen fått lysa hela morgonen och kommer förmodligen lysa resten av dagen också.

Det första jag gör på morgonen är att tända ljus. Jag vet inte hur mycket ljus jag eldar varje höst/vinter men nog är det många. Håller på och provar så många blockljus som möjligt nu så man vet vilka som brinner bäst och längst framöver. De här blockljusen på bordet har brunnit både fint, länge och bra så dom kan jag varmt rekommendera. De har brunnit fint säger jag, å då menar jag att de inte runnit eller säckat ihop alldeles som en del blockljus kan göra. Är supernöjd med dom. Nu håller jag på och testar ljusen från Mio också, återkommer med vad jag tycker om dom.

Sitter och mumsar på min craving! Alltså dessa är sååååå goda. Köper på Apotea, finns HÄR! (Ej spons.) Bara rena äppelringar med kanel på. Går inte att sluta äta. 😀

Vi haft haft världens sötaste lilla vovve (shihpoo valp) på besök här hemma (kolla min Instagram), nu sniffar hon där vovven varit ser jag. Gud, MÅSTE dammsuga…. det är felet smuligt överallt här hemma nu.

Nu ska jag jobba vidare. Vi hörs om en stund igen.

Kram Nina

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00