Valpbesök

Halloj!

Här har ljusen fått lysa hela morgonen och kommer förmodligen lysa resten av dagen också.

Det första jag gör på morgonen är att tända ljus. Jag vet inte hur mycket ljus jag eldar varje höst/vinter men nog är det många. Håller på och provar så många blockljus som möjligt nu så man vet vilka som brinner bäst och längst framöver. De här blockljusen på bordet har brunnit både fint, länge och bra så dom kan jag varmt rekommendera. De har brunnit fint säger jag, å då menar jag att de inte runnit eller säckat ihop alldeles som en del blockljus kan göra. Är supernöjd med dom. Nu håller jag på och testar ljusen från Mio också, återkommer med vad jag tycker om dom.

Sitter och mumsar på min craving! Alltså dessa är sååååå goda. Köper på Apotea, finns HÄR! (Ej spons.) Bara rena äppelringar med kanel på. Går inte att sluta äta. 😀

Vi haft haft världens sötaste lilla vovve (shihpoo valp) på besök här hemma (kolla min Instagram), nu sniffar hon där vovven varit ser jag. Gud, MÅSTE dammsuga…. det är felet smuligt överallt här hemma nu.

Nu ska jag jobba vidare. Vi hörs om en stund igen.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika Frantzich
Annika Frantzich
3 years ago

Hej!
Jättesöt hund! Men då jag vet att du varit lite sugen på en voffe så vill jag nu komma med tips vid ett eventuellt valpköp = köp ingen mix! Hur söta de än må vara….
Googla och ta reda på de nackdelar som finns med denna avel, både rasmässigt och även tex när det gäller försäkring och sist men inte minst pris vid köp.
Vänd dig till SKK eller rasklubb!
Kram
Annika Frantzich (nöjd dvärgschnauzer-ägare)
Frufällan

Berit
Berit
3 years ago

Meeen vilka blockljus är det då? Tänkte också försöka hitta några som inte ser förskräckliga ut på en gång 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
3 years ago

Från Lagerhaus. Förlåt…. 😅

Img 1961.jpg

Nästa inlägg

3 minuters LYXPASTA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x