ANNONS

FREDAGSLISTAN

/

Hej härliga Fredag!

Nu är du här igen och kommer med själslig solsken, något som vi alla behöver när den märka hösten bara blir mörkare och kallare.

Jag tänkte kicka igång dagen med en FREDAGSLISTA, alldeles för längesen jag gjorde en lista.

VAD KÖPTE DU SENAST?

Först var jag på Mio och köpte fler blockljus och den här fina stora lyktan, sen ICA och handlade selleri. Alltså tips tips, blockljusen på Mio brinner så oerhört fint. Ser ut som ett nät när det brinner ner.

HUR LÅNG ÄR DU?

Jag är 160 cm lång (kort). Har faktiskt aldrig lidit av att vara kort, tvärtom…. det är rätt mysigt att vara kort. Men frågar du mig när jag står i köket och inte når saker så kanske jag inte svarar samma. 😏

VAD STOD DET I DITT SENASTE SMS?

Milo har önskat sig en GANT-hoodie i en hel evighet. Vi har sagt att han får önska sig det i födelsedagspresent. Nu hade GANT en dag med 20% för sina medlemmar så då passade jag på att beställa den. Igår kom sms:et om att den var på väg.

VAD GILLAR DU MEST MED DIG SJÄLV?

Huuuu…. inne i en rätt dålig period rent självförtroendemässigt så vad svarar jag på det här? Rotar jag långt där inne så säger jag att jag är en person som alltid vill väl. Har aldrig ont uppsåt gentemot andra och unnar alla människor att vara lyckliga, ha framgångar och vara glada.

VAD GILLAR DU MINST MED DIG SJÄLV?

Har du penna och papper? Nääää… nu ska jag inte vara sån, jag ska gaska upp mig. Just nu ogillar jag min känsliga sida, den är så kraftfull just nu så HSP-personen i mig har fått en helt annan innebörd.

HAR DU SÖNDAGSÅNGEST?

Både ja och nej, blir påverkad av andra som har det oftast men i regel försöker jag verkligen njuta av Söndagar då det är en ledig dag för min familj.

LÅT PÅ HUVUDET JUST NU?

Just nu är det tyst med låtar, är inne i en smådeppig period så då är det sällan jag lyssnar på musik. Så jäkla dumt för är det något som kan lyfta det hemskaste av humörer och depp så är det musik! En låt som jag vet att jag blir glad av är dock KYGOS ”Hot stuff”. Det är omöjligt att sitta stilla till den!

ÄR DU EN RINGARE ELLER SMS:ARE?

Hahaha! Den här konversationen som hände igår kanske förklarar allt? Fick ett dm ifrån en vän på Instagram om att hon ville ha mitt nummer….. ja resten ser du ju själv! Jag ogillar starkt att prata i telefon om det inte är med mina allra närmaste. Igår räddade min telefonfobi mig ifrån en hackare! Haha, hur bra? 👏🏻👍🏼😜

NÄR GÅR DU OCH LÄGGER DIG?

Pratar vi höst/vinterhalvåret så säger jag allt från 17 på eftermiddagen till 21 på kvällen. Är det i mörkaste december finns risken att jag snarkar redan kl 17. Detta är inte kul nånstans men något som gått i arv och något jag gjort allt för att ändra men med endast ännu värre sömnmönster som resultat. Detta kommer ifrån min morfar, som mamma ärvt och så kom det till mig. Vi är helt styrda av den biologiska klockan när det kommer till ljuset. Ju mörkare det är desto tidigare somnar vi. Sen vaknar vi ju mitt i natten av att vi sovit färdigt så bli inte förvånad om jag skrivit inlägg här redan kl 02 i vinter. Haha…. 🙈

VAD ÄR DET MODIGASTE DU GJORT?

Sagt upp mig från ett jobb där chefen var allt annat än snäll och rättvis. Släppt in en människa i mitt allra mörkaste innersta. Varit med i olika TV-program – det modigaste var när jag var med i Malou ”Efter Tio” och pratade om min hypokondri. Suttit bredvid en av Sveriges främsta rallychaufförer när han körde på bana….. var helt slut i timmar efteråt. Fött 3 barn, det är modigt som fan!

HAR DU HAFT URINVÄGSINFEKTION NÅNGÅNG?

Eeeeeh bajsar björnarna i skogen? Har påven rolig hatt? Jag vet inte HUR många ggr jag haft det? Hade en period då jag hade det typ varje månad. Vidrigt! Fick bukt på det med C-vitamin och Probiotika. Har det aldrig längre!

HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED?

Alltid minst 2. Just nu har jag såna jäkla nackproblem så tror jag måste se över mina kuddar och vad jag ska ha? Tips emottages tacksamt!

ÄTER DU NÅGRA KOST/VITAMINTILLSKOTT?

Oh yes! Hur mycket som helst! Kan inte leva utan. Mår skit när jag slutar så antar att det är något jag behöver fylla på med för resten av livet.

VAD LÄSTE DU FÖR SPRÅK PÅ GYMNASIET? VILKA SPRÅK KAN DU?

Jag läste engelska, tyska och spanska på gymnasiet. Språk jag talar flytande är svenska, finska och engelska. Klarar mig som en turist på tyska och spanska.

GO-TO MAT SOM ALLTID ÄR GOTT?

Men gud, sååååå mycket! Är det takeaway så funkar alltid asiatisk mat. Är det hemma så säger jag Tacos och någon god kycklingrätt!

HUR OFTA TVÄTTAR DU HÅRET?

Försöker hålla det till högst 1-2 ggr i veckan. Håret mår bäst då. Det blir en hel del torrschampo dagarna innan tvätt.

Min fina ”fakeblommebukett” från NK är alltid lika fin!

HUR UPPVAKTAR MAN DIG?

Men åh vilken bra fråga! Jag älskar ju att bli uppvaktad. Gärna med någon liten överraskning, jag ÄLSKAR överraskningar. En bukett blommor går alltid hem. Någon god mat på restaurang, lite gott bubbel och bara få sitta och prata. Jag älskar när man verkligen lyssnar på varandra. Att bli uppskattad är också en form av uppvaktning som jag älskar!

HAR DU NÅGOT SMEKNAMN?

Ja mamma och pappa kallade mig för ”Ninnu” (fast u:et uttalas som ett o) som liten och gör det ibland fortfarande. Lite kul att syrran kallas för ”Marru”.

HAR DU NÅGON DOLD TALANG?

Hmmmm…. jag kan jonglera med 3 bollar. Kan sjunga med stängd mun. Kan göra ett jättehögt läte genom att smacka med tungan, har förövrigt en raketsnabb tunga som jag kan göra kul ljud med. 😂

Nu ska jag göra mig i ordning och brassa till Rusta. Nu ska jag fixa klart sovrummet, trivs inte som det är nu så nu ska allt fixas.

Vi hörs sen!

Kram Nina

13
56

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00