ANNONS

Helgen

/

Hej vänner!

Wow så härlig helg. Vi har egentligen inte gjort något speciellt, bara varit känns det som och fixat och donat lite. Igår fixade jag i sovrummet, nu saknas bara lite posters och ramar ovanför sängen och en svart skärm till en lampa i fönstret, ja…. lite gröna stora växter, sen är det klart där också. Skönt när man kommer i ordning. Alltså mattan jag köpte till sovrummet är så mysig och mjuk så jag skulle kunna lägga mig på den och sova. 😅

Från Fredag-lunch fick jag tillbringa tiden med dessa godingar. Jag bjöd med dom på lite sushi. Så mysigt att få hänga bara vi tre. Det var som det var då för längesen när det bara var vi tre som levde som familj. När jag var ensam med mina pojkar. Vi pratade om gamla minnen….. både de jobbiga och de roliga.

Efteråt gick vi och fikade och dit kom också mina förändrar. Så mys att få hänga en stund!

Den här snyggingen (haha) var hemma och betade av ”teams-möten”. Du som inte vet vad det är så är det digitala möten. Då tar han på sig skjortan och på nederdelen har han mysbrallan på, man ser ju bara överkroppen på dessa möten. Haha! Ser så kul ut.

I Fredags var det Champagnens dag. Vi köpte med mat från pizzerian och så blev det lite lyxiga bubblor till. Haha, funkar till det med.

På lördagen drog vi till Bålsta redan tidigt på morgonen då Milo hade fotbollsmatch där. Det blåste kallt som tusan så jag fick sitta i bilen sista kvarten. Jag tål kyla så jädra dåligt nuförtiden. Killarna vann sin match så det var glada miner efteråt.

På kvällen blev det lite TV-mys hemma bara. Älskar helgkvällarna hemma i soffan. Visst är det tokhärligt att vara ute på restaurang eller vara bortbjuden också men en kväll i soffan med familjen samlad, ja jäklar så härligt det är!

I morse var det gårdsstädning. Numera ingår vi ju i en samfällighet och då ska det städas på området på hösten och på våren. Jag fick kvista till Granngården tills dom öppnade för att köpa kratta och kvast, vi hade bara en stackars kratta så det behövdes fyllas på.

Det var full fart på Hermansenskan och det blev riktigt fint efteråt. Kul och kratta ju när man har en bra kratta. Trevligt att träffa grannar och lära känna dom också. Idag snackade jag med en man som berättade att dom bott här sen det byggdes 1983. Dom skulle bara bo ett tag och sen bygga eget fristående hus…. men det blev inget av med det. Dom trivdes för bra. Sånt är kul att höra. Alla är verkligen supertrevliga, det gör ju att man bara trivs ännu bättre.

Vi hann åka förbi IKEA en snabbis idag för att köpa en köksö bl a som ska upp i köket. Sen fick Tony upp lamporna i köket också.

Nä, nu ska jag ta på mig myskläderna och lägga mig under en filt på soffan. Ska nog äta lite godis också. Imorgon återgår vi till lite med hälsosam mat och träning.

Ha en mysig kväll finisar!

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00