Första natten med tyngdtäcke

Godmorgon!

Jaha, då har man sovit med tyngdtäcket första natten. Efter en massa research så har jag kunnat konstatera att sååå många blivit hjälpta med sömnen just med hjälp av ett tyngdtäcke. Helst de där oroliga människorna med ångestproblematik, en sån som jag med andra ord. Jag läste om många äldre som sovit dåligt i 40 år och som nu med hjälp av tyngdtäcke fått börja sova som prinsar och prinsessor (hur bra nu dom sover?) Barn som sovit dåligt har plötsligt börjar sova långa lugna nätter med täcket. Ja men historierna är hur många som helst. Kände att nu MÅSTE jag bara testa.

Igår var jag i alla fall väldigt väldigt trött när jag klev upp på övervåningen och la mig, hade helt klart varit vaken på övertid då kl var 22.30, jag brukar inte vara vaken så länge såhär års. Jag tog på mig täcket, det kändes behagligt…. som en omfamning precis som dom säger. Jag blev lugn och tror jag somnade på en minut och det var också vad Tony sa.

Vaknade första gången strax efter 02 på natten (jag vaknar alltid mitt i natten) och hade sparkat av mig täcket. Där kom min första ögonbrynshöjare, jag brukar ALDRIG göra sånt utan att vakna av det. Andra ögonbrynshöjaren kom av att jag kom på att jag drömde! Omg, det händer såååå sällan så att jag uppriktigt sagt blir glad när det händer. Gick upp och kissade och somnade om nästan direkt när jag klev ned under täcket. Andra gången vaknade jag närmare halv 5. Det är då jag brukar vakna så kroppen är inställd på den tiden vare sig jag lagt mig 20.00 på kvällen eller 23.

Jag har inte sovit tillräckligt många timmar men känner helt klart att det är helt annorlunda typ av sömn.

Jag köpte mitt täcke på Mio (det HÄR). Dom hade en kampanj igår så jag betalade halva priset. Googlar man kan man hitta lite ställen som har lite schystare priser. Har för mig att Jysk har bra priser. Måste googla….

Japp, på Jysk finns den lite billigare. Just det täcket jag köpte på Mio igår hittar du HÄR. Det finns ju också en massa olika märken vet jag, så där får man bara bestämma sig vilket märke man ska satsa på. Jag satsade på Cura för det är det man mest hört talas om.

Aja, jag är i alla fall superspänd på framtiden. Kommer jag också börja sova som en prinsessa? Det vore ju fantastiskt faktiskt. Jag uppdaterar er om hur det går framöver.

Nu fortsätta jobba. Vi hörs lite lite senare.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
3 years ago

Älskar mitt tygndtäcke från Cura! Sover mycket bättre med detta. Precis som du tycker jag att sömnkvaliteten är bättre! Längtar varje kväll tills jag får krypa ner under mitt tygndtäcke! Tog dock några veckor innan jag vande mig vid det!

niiinis
niiinis
Reply to  Svahnholmen
3 years ago

Ja jag har förstått att det kan ta ett tag att vänja sig vid det. Jag tänker att man inte kan utvärdera förrän efter en månads användning. Så härligt att det funkar så bra för dig, ska bli spännande att se om jag känner samma. 😀

Annette Lysell
Annette Lysell
3 years ago

Köpte mitt curatäcke till mig själv i julklapp förra året och kan säga att det är mitt bästa köp någonsin. Har alltid vaknat om nätterna och legat och vridit o vänt som en tokig propeller….nu sover jag som en prinsessa och skulle jag vakna så somnar jag snabbt om igen.🙏

niiinis
niiinis
Reply to  Annette Lysell
3 years ago

Ja men verkligen, sovit natt 2 nu och är i chock hur tungt jag sover och hur mycket jag drömmer! 🙏🏻🤩

Img 2132.jpg

Nästa inlägg

Kika in i vårt sovrum och tyngdtäcke

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x