Nytt i sminkväskan

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Hej igen!

Häromdagen så kom ett efterlängtat paket med skönhet. Jag har uppdaterar sminkväskan med nyheter och nu är det så mycket roligare att fixa sig för dagen.

Så mycket smått och gott som gör mig redo för höstens glåmiga dagar, typ så. För nu är man inte solkysst direkt…. haha. Jag är mer genomskinlig och torr. Låter väldigt sexigt med genomskinlig och torr nu när jag läser meningen igen. Haha! Jaja, men så är det här hemma i vår del av världen. Det blir ”törrt” och det blir väldigt blekt så man ser nästintill genomskinlig ut. Då är det härligt att använda lite härligt varma toner med rouge.

Makeup Revolution Blush & Contour palette (<-länk)

Åh den här är som ett härligt bubbelgum. Rougerna är varma och väldigt fina på huden. Högpigmenterade också så man behöver inte svepa över kakorna med borsten alls mycket förrän man har massor med färg. En otroligt prisvärd palette också så denna skulle jag vilja ge ett riktigt högt betyg!

Makeup Revolution Palette (<-länk)

Här har vi en ögonskuggepalette med höstens alla finaste färger tycker jag. Att den här paletten är så sjukt billig (just nu 25% rabatt dessutom) är för mig ett mysterium. Skuggorna är högpigmenterade och sitter jättebra. Alltså, ett så jädrans bra köp alltså. Den här kommer jag ha massor av användning av.

Nya fransar från Ardell

Testat dessa nu och dom är sååå fina. Älskar att bandet som man har på limsträngen på är sådär naturlig. Jag har ju tagit ett uppehåll ifrån att ha på permanent fransförlängning, det har varit ett skönt uppehåll. Nu kan jag gnugga mig i ögonen och välja själv när jag ska ha långa fransar. Får se om jag har på såna permanenta längre fram, just nu så funkar detta hur bra som helst.

Att ha fransförlängning är ju lite att hålla efter, de börjar ju trilla av efter ett tag och just veckan innan påfyllning brukade i alla fall jag se lite kul ut med några långa fransar som krampaktigt hållit sig kvar. Går man oftare så slipper man ju kanske det. Men, lösfransar som man tar av på kvällen funkar i alla fall finfint just nu.

Helena Rubinstein Prodigy Powercell Foundation (<-länk)

Jag låg och googlade en kväll på foundation för mogen hy. Sprang på en ”bäst i test” lista där den här underlagskrämen var absolut bäst! Googlade ännu mer på recensioner och tester och denna fick toppbetyg överallt! Blev tvungen att klicka hem såklart och jag kan säga att jag är suuuupernöjd! Den är dyr som fan, men wow vilket resultat! Får lyster, det sitter som berget, är superfint och naturligt på utan att kaka sig eller torka ut. Det behöva inte många droppar av den heller, är dryg som tusan. Den känns inte sådär krämig i ansiktet som vissa kan göra, nej men jag är sååå nöjd!

Det blev lite nya produkter till ögonbrynen också och dom kan jag skriva om sen.

Dags att kvista vidare här. Vi hörs sen!

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa Carlsson
Åsa Carlsson
3 years ago

Tack för fina tips, brukar alltid bli shoppingsugen av dina sminktips😬😅Jag undrar hur du gör när du beställer tex foundation, hur vet du vilken färg du ska välja?

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa Carlsson
3 years ago

Jag vet oftast innan vad jag ska ha för färg. Typ näst ljusast. 🙂 Jag har jobbat med makeup i många år så jag har lärt mig att se det. Ett tips är att kolla lite åt vilket håll hudfärgen går åt? Är det mer gult än rött, är man ljus i huden sen innan ska man hålla sig till ljusa färger. 😍

Linda
3 years ago

Hej, har du testat de här lösfransarna som man fäster med en eyeliner som innehåller magnet?

niiinis
niiinis
Reply to  Linda
3 years ago

Nej, har så svårt att tro att dom är bra? 🤔

Maria
Maria
3 years ago

Snyggt! Men vad heter färgen på rouge-paletten? Tyckte att din bild skiljer sig rätt mkt från bilden på nordic feels hemsida som du länkar till 🤔. Tack på förhand 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
3 years ago

Hot spice heter den! 😀

Maria
Maria
Reply to  niiinis
3 years ago

Tack 👌🏻

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Kul med sminktips. Kan vi få se när du sminkar dig? Lite tips m färger o så..

niiinis
niiinis
Reply to  Jeanette
3 years ago

Absolut, ska få till det någon dag! 🤩

Kicki
Kicki
3 years ago

Tack för tips vackra du 🙂 Vilken färg tog du på Helena Rubinstein Foundation? Hälsningar från ett snövitt Norrland 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Kicki
3 years ago

Jag köpte den som heter Beige Vanilla. Lite ljusare utan att kännas blek på mig, sååå nöjd med färgen!

Maria
Maria
3 years ago

Kan du inte visa en sminkning med ögonskuggepaletten? Jag tycker själv det är svårt att våga använda flera färger.. använder alltid max tre o då de mest diskreta, och jag sminkar bara på själva ögonlocket.. skulle gärna vilja lära mig ta ut svängarna mer 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
3 years ago

Absolut, tack för förslag på vad jag kan göra inlägg om. ❤️

Malin
Malin
3 years ago

Ååååå! Kan du inte göra ett inlägg där du visar hur du på bästa sätt får dit fransarna? Vill så gärna lära mig😍.

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
3 years ago

Tack för tips! Jag får försöka fota när jag gör det. 🤩

Sanna
Sanna
3 years ago

Åker inte ens egna fransar av när man klistrar på å tar av flera gånger i veckan?

niiinis
niiinis
Reply to  Sanna
3 years ago

Nä, du limmar på huden ovanför fransarna och limmet som jag använder (Duo) fastnar inte så hårt så det slitet med sig fransar. 😀

Img 2145.jpg

Nästa inlägg

Första natten med tyngdtäcke

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x