Superpris på träningskläder

I samarbete med Stronger

Godmorgon vänner!

Nu ska ni få världens bästa erbjudande av mig! Jag har köpt Strongers träningskläder i flera år nu, kommer ihåg de där allra första färgglada tightsen som jag blev så galet kär i.

Tights HÄR / Jacka HÄR

Men hur snygga?! ÄLSK ÄLSK ÄLSK! Måste också lyfta just de här nya tightsen som kommit. Höga i midjan och sååå mjuka. Spänner liksom ingenstans utan är så sköna på så jag lätt kan sitta med dom i soffan. De kommer upp en bra bit på magen och trycker sig liksom inte in i hullet utan är sådär mjuka och sköna i midjan.

Jackan är min nya andra kärlek. Perfekt under jackan på promenaden. Perfekt när man ska träna och vill bli varm först. Jag har den här på mig under min vanliga jacka också om jag vill hålla mig varm. En sån där slänga på sig jacka. I vår kommer den nog vara ett stående inslag på morgonpromenaden. Snygg som fasen är den också! 🖤

Tights HÄR

Älskar att bära just de här tightsen som är lite färgglada. Kan säga såhär…. sen jag började lägga lite tid på att hitta roligare träningskläder och framförallt tights så har ju min träning blivit 10000 ggr roligare. Haha, när jag fick hem dom här så la jag fram dom på kvällen och så såg jag dom på morgonen så kastade jag mig upp för att ta på dom och gick ut och gick och kände mig så mycket härligare med dom här på. 💚

Tights HÄR // Träningsjacka HÄR

Det här setet i grönt var jag lite sådär osäker på men så tänkte jag på Tony som alltid alltid beställer grönt om han får välja så då slog jag till. Men åh, det är såå fin grön färg. Lite mer åt det där gråa hållet. Sååå sköna byxor och tröjan sitter som en smäck! Den här jackan har också ofta under jackan när jag promenerar. Måste beställa den i fler färger. Sååå skön är den!

ERBJUDANDE!

Beställer du ifrån Stronger så får du 20% rabatt på ett köp om du anger NINA2020 som rabattkod. Rabattkoden gäller i 48 timmar så ska du slå till så gör det nu.

Jahapp! Det var ett smashing erbjudande till dig, hoppas du ska gilla. 🌟 Har du fler vänner som vill handla så tipsa gärna.

Nu ska jag nog ta på mig ett av seten, haha…. blev helt sugen nu när jag skrev om det. Haha…

Hörs sen!

Kram Nina

36
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 years ago

Jag ser att många gör reklam för dessa och ja jag tycker om mönstret på vissa. Dom gröna är snygga.
Men jag kaaan inte tycka om dom där ränderna på ena benet😂 det gåår bara inte☺️
Retar mig på det!
Så nä, det blir inga såna🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Haha! Ja vad olika vi är, jag tycker ränderna är skitsnygga! 😍😍😍

Anna
Anna
3 years ago

Jag tycker det är patetiskt när bloggare gör reklam för träningskläder och så tränar de inte ens. Nä en promenad med kamera är inte träning, det är helt enkelt en promenad 🤦‍♀️

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Hej Anna! Vilket trevligt humör du verkar ha startat denna måndag på.

Först och främst, inte visste jag att du hade sån koll på hur mycket eller lite jag tränar? Om du hade frågat så hade jag kunnat berätta att jag försöker få in minst 2 styrketräningspass per vecka. Förra veckan körde jag ben, mage en dag och bröst och triceps en annan. Tisdag och onsdag morgon tränade jag.

För det andra, om det nu är så att man gillar att ha ”träningskläder” på sina promenader så har ju inte Stronger förbjudit människor som ”bara” kör powerwalks att använda träningskläder. Tvärtom! Dom uppmuntrar att använda dom mer till vardags då både funktionalitet och komfort är så otroligt bra så du t.o.m bara kan ha dom i soffan till TV-tittandet eller när du lagar mat eller hänger upp gardiner.

Så, då har vi klargjort vad Stronger och deras kläder står för. Om du inte litar på att det jag skriver är sant är du välkommen att mejla till Stronger och fråga vad deras träningskläder ska användas till.

Ett tips! Ta på dig kläder som du mår bra av att ha på dig, och klä dig varmt ifall det är kallt uppe i Umeå och så går du ut och tar en långpromenad så kanske det känns bättre i själen och du kan hoppa över och skriva så plumpa kommentarer till en människa du inte känner överhuvudtaget.

Tack!

Nästa inlägg

Överraskad!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x