Vilken helg!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Nej men heeeeej!

Ja men åh hörni vilken helg det blev. Från att vakna upp på lördag morgon och tänka att det skulle bli en lugn stillsam helg hemma så blev det verkligen helt annat. Jag visade er ju brevet, sedan bar det iväg till Stockholm. Men låt mig ta hela helgen ifrån början.

I fredags kväll så firade vi min Elliot som fyllde 22 år med en gemensam liten middag.

Min fina pojke skulle vidare senare men vi fick en middag och mys i över tre timmar. Vi käkade på Caliente som han storgillar. Så gott så det inte var klokt.

Jag hade på mig en ny klänning från Happy Holly! Ämen såå skön så det var inte klokt. Den här kommer jag bo i hela vintern.

Vi var hemma vid 10 tiden och då tror jag att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Så många som frågade om kepsen på Instagram, HÄR finns den (kampanj på den nu).

Jaha, då fortsätter jag med lördagen då. Tony hade bokat bord åt oss på underbara Sturehof. Vi älskar den restaurangen båda två. Det var såå mysigt att bara sitta länge och njuta och maten var så fantastiskt god. Jag får be om ursäkt för att jag inte tog så mycket bilder, men vi njöt verkligen allt vi orkade. Pratade i munnen på varandra och åt så magen stod i 4 hörn.

Jag blev så himla överraskad när vi sen gick till Louis Vuitton butiken och jag fick köpa mig present därifrån! Jag grät…. ja men ni vet hur känslig jag är alltså. Så lyxigt och fint.

Efter shoppingturen så checkade vi in på hotellet. Det blev till att snabbt byta om och ge sig av mot nästa restaurang. Tony hade bokat bord åt oss på Riche.

Vi åt gott igen men jag orkade inte så mycket för kände mig faktiskt mätt efter lunchen fortfarande. Hur kul sätt kom notan in på? 🤩

Efter restaurangen så gick vi hem till hotellet men tog en avstickare på 7 eleven och köpte godis, läsk och chips för att äta och mumsa på till ”Så mycket bättre!” Hur bra var Lisa Nilsson och Benjamin som körde en Lisa låt? Gud jag rös!

Tröja från Freequent HÄR, Jeans (favoriter) HÄR

På morgonen var det dags för hotellfrukost men huuuu vad besviken jag blev på den. Det har alltid varit så bra där men nu var det verkligen helt sämst. Det var nog sista gången vi bodde på det hotellet. Gud, hotellfrukosten är ju halva grejen. 🤪 Någon annan som tycker hotellfrukosten är viktig?

På vägen hem sedan tog vi en omväg för att besöka ett loppis som jag fick tips om. Jag behöver köpa lite grejer till fotograferingen av min kokbok och där fanns det verkligen massa häftigt!

Man ser säkert inte så mycket här men stället heter Stugan vid vägen och jag fick tips om den på min Instagram. Så mycket häftiga grejer!

Jag köpte med bl a dessa små glasbehållare och dessa fejkljus och fjädrar. Åk dit om du någon gång var vägarna förbi. Vi kommer åka dit fler ggr.

Jahapp, nu måste jag fortsätta jobba. Vi ska också ta tag i eventuell lov-resa. Vi vill åka uppåt och njuta av naturen på något vis. Vi får se vad vi hittar på?

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Han kan den där Tony 😎, vilken lyxig helg. Åh, vilken fin väska. Så generöst 😊. Håller med dig att halva nöjet med att bo på hotell är ju att få njuta av en härligt framdukad frukost. Så tråkigt att ni blev besvikna. Testa ett annat hotell nästa gång. Diplomat som jag brukar tjata om är väldigt mysigt. Har dock inte bott där själv men skulle gärna välja det om jag skulle ta en staycation.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
3 years ago

Åh där skulle jag också vilja bo, bara läget på det hotellet är ju magiskt.

Ja jag blev alldeles rörd, så himla fint. Inte klokt.

Kram

Img 2061.jpg

Nästa inlägg

Superpris på träningskläder

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x