Tack Sälen

Godmorgon i ottan!

Ja här blev det visst inte så mycket sömn inatt. Jag sov så mycket förra natten så det får jag sota för inatt…. men men. Ska strax kliva upp och börja packa ihop för idag åker vi hemåt igen. Vi sa det igår kväll att detta blev verkligen hur toppen som helst. Vi hade inga förväntningar när vi åkte hit då vi aldrig upplevt något annat än vinter i fjällen. Dock så hade vi inte förväntat oss att det skulle bli såhär bra och mysigt! Vi kommer definitivt åka hit fler ggr på hösten, det är en sak som är säker. Kanske ett stående inslag på höstlovet.

Mitt gäng som kommer vakna här om någon timma längtade INTE hem och det är ju ett gott betyg. Då har man trivts och haft det bra.

Vårt fina hus som vi bott i. Vi bodde på övre plan, då har man ett litet loft som ni ser där de höga fönstrena är. Vi har tillbringat alla sena eftermiddagar och kvällar i vår mysiga lägenhet så vi har verkligen njutit av den också. Tony har bastat ca 3-4 ggr per dag. Haha, det är helt sant. Han är inte klok…. igår sa jag åt honom att han måste dricka mycket vatten så han inte torkar ur.

Så fort dom vaknar ska vi ge oss ut på en promenad har vi sagt. Det regnar men vi sa att det kan vara mysigt och gå lite och avsluta det hela med en varm bastu. Det blir Tonys typ tionde bastu på den här resan. Tror att jag måste börja kolla efter en sån bastustuga man kan ställa på gården med tanke på allt bastande han håller på med. 😂

Tack Sälen för suuuuuupermysig avslutning på höstlovet. Vi får se om vi ses i vintern med tanke på omständigheterna?

Vi hörs senare!

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FruBerg
FruBerg
3 years ago

Åh, jag får inga nya blogginlägg från dig via Bloglovin längre 😳
Vet du om det är nåt knas med det? Det är fler bloggar som jag saknar och ni ligger nog på samma plattform skulle jag tro, ex matplatsen får jag heller inga nya inlägg från. Tror det slutade komma nya inlägg i onsdags/torsdags.
Läser ju direkt på era bloggar (lite abstinens annars) men det är så bra att det samlat.
Önskar dig en fin dag 💛

niiinis
niiinis
Reply to  FruBerg
3 years ago

Är det så? Hmmm, vad konstigt. Det är många som följer mig där så det måste jag kolla upp. Tack för du sa det! ❤️🙏🏻

Eva
Eva
3 years ago

Bekanta till oss har köpt en rund bastu. Vedeldad. Eldas upp på ca 45 minuter.där är ett basturum och ett avslappningsrum utanför.

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Men åh vad mysigt det låter, vedeldad är ju verkligen the real thing! 👌🏻🥰

Img 2303.jpg

Nästa inlägg

3 rätters middag

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x