Vilse i Sälen

Godmorgon!

Jaha, då har man vaknat upp hemma igen. Det är alltid skönt att vakna upp i sin säng men måste säga att jag gärna hade stannat några veckor (månader) i lägenheten vi bodde i och levt lite distanserat liv i fjällen.

Gårdagen startade med en mycket regnig promenad på spångarna mitt ute i ingenstans. Det regnade hela tiden och vissa av spångarna var riktigt hala så man blev dyngsur om fötterna när man tjoffade i träsket. Haha…. vi bara gick och gick tills Tony undrade om vi skulle vända? Jag som trodde han hade koll. Haha…. fick nästan lite ont i magen där ute i skogen.

Till slut hittade vi ut från skogen och kom ”hem” igen. Konstigt när man kollar gps:en i telefonen och vill hitta hem, det går nämligen inte att klicka i att man vill gå om där inte finns en gångväg. Hur dumt?

Gissa hur skönt det var att hoppa in i den här varma bastun och tina upp. Hur skönt som helst. Det var också det som fick avsluta vår vistelse i Sälen. Sedan var det bara packning och städning kvar.

Det var verkligen en jättefin lägenhet att bo i!

Vid kl 12 vinkade vi hejdå till Högfjället för denna gången. Det regnade precis hela vägen hem igår så det var faktiskt rätt perfekt att sitta i bilen hela eftermiddagen.

Hepp, nu ska jag fortsätta jobba här. Har massor att göra idag. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tack Sälen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x