ANNONS

Overnight Oats med banan

/

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cervera.


Godmorgon denna tidiga morgon!

Här ska jag alldeles strax upp och baka, idag har vi plåtning igen för bakboken. Idag ska vi bl a fota omslaget och det ska bli så spännande, det är det alla kommer se när dom tittar på boken. Känns så galet overkligt allting….. ska jag ha gjort en egen bok snart? Wow! Så tacksam och glad för det varje dag.

Tänkte kicka igång dagen med ett supergott recept på en overnight oat jag gjorde en morgon när jag återigen vaknade tidigt.

OVERNIGHT OATS, 2 port

1 banan

1 1/2 dl havregryn

2 dl naturell yoghurt

1 dl mjölk (funkar med all mjölkdryck typ havremjölk osv)

1/2 tsk kardemumma

1 tsk kanel

Gör såhär:

1) Mosa bananerna med en gaffel. Lägg i en bunke som du kan täcka med lock. Jag har dessa skålar(just nu 36% rabatt) från Margrethe som jag köpt lock till, såååå bra är dom! Använder dom till bakning, matlagning, sallad ja men allt. Världens bästa kvalitet och förmodligen något jag kommer ha för resten av livet.

2) Häll i resten av ingredienserna i skålen och rör om ordentligt. Lägg på lock och ställ i kylen i minst en timma, gärna över natten.

3) Servera med bär och bananskivor förslagsvis. Mums mums!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Ha en fin dag så hörs vi sen igen!

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00