Som han får kånka

Hej igen!

Har ställt i ett tidsinställt inlägg idag medan vi ägnar oss åt bakboksfotografering hela dagen. Tänkte berätta om min dag igår.

Jag och Tony startade dagen med en morgonpromenad. Det var magiskt ute på slätten. Alltid svårt att få till det där lilla extra… och återge hur fint det verkligen var, men det var så magiskt.

Sen hem och jobba för fullt. Tony på övervåningen på kontoret och jag i soffan eller så tvärtom. Vi brukar varva…. även om vi båda jobbar hemifrån så ses vi inte så mycket på dagarna.

På lunchen brassade vi till Västerås för att hämta ut ett nytt vardagsrumsbord som vi köpt. Det är egentligen två bord och jag tror det kommer bli så fint här hemma. Idag ska vi i alla fall plocka ihop det, det blir bra till fotograferingen också då vi ska fota lite miljöbilder här hemma.

Ja det är tur man har den där karln va? Han får kånka och brottas med diverse hittepå grejer om vartannat. För några veckor sen var det en stor dörr och massa pickel från en loppis som skulle in i bakluckan…. haha! Igår en stor kartong med bord.

Ni ska såklart få se sen när borden är ihopplockade och klara. Jag tror att det kommer bli jättefint.

Hepp, vi hörs sen hörni. Idag är det redan torsdag, imorgon fredag. Så härligt! Imorgon ska jag laga trerätters igen tror jag, fick smak för det nu när vi var i fjällen. Så himla mysigt och gott ju! Kanske bokar vi in oss på kvarterets bastu också (ja vi har kvartersbastu här) för att fortsätta den där riktiga fjällkänslan?! 🤩

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
3 years ago

Berätta gärna mer hur du äter för att må bra! Ha en fin helg!🤩

Päivi
Päivi
3 years ago

Halloj🌺Ville bara fråga dej angående er vägg i vardagsrummet. Den som ser ut som betong. Är det tapet? Galet fint. Hoppas ni trivs bra i nya boendet. Jag är förresten uppvuxen Enköping men bor nu i Stockholm. Gillar din blogg skarpt. Så enkel o mysig. Härliga recept o lite bilder från Enköping där min mamma o mina bröder bor kvar. Ha de gott. Mvh Päivi

Img 2192.jpg

Nästa inlägg

Overnight Oats med banan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x