Uppdaterat till Hotell-toalett

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon vänner!

Idag är det äntligen fredag igen. Så härligt med helg. Inga tidiga morgnar med ungar som ska upp till skolan utan man får ligga och dra sig på morgonen, kanske kolla ifatt på någon serie kanske? Ser fram emot det.

Nu har jag uppdaterat badrummet för att få en ännu bättre ansiktstvätt och även trevligt för eventuella gäster som går på toaletten här hemma. Kolla in vilket vardagslyx? Engångshanddukar! Dessutom coronavänligt om det nu mot förmodan skulle komma någon hit som skulle ha det. Åh det är som att gå på en lyxig toalett på något fint hotell ju. Haha….

Något som det också är toppen för är våra ansikten. Ju renare handduk du torkar ditt ansikte med desto mindre blemmor och orenheter i ansiktet. Jag har också blivit mer noggrann med morgontvätten numera. Kvällstvätten är mer självklar då man kanske har lite makeup i ansiktet dagtid medan morgontvätten inte varit lika självklar för mig. Jo men självklart när man duschar på morgonen, då tvättar man ju ansiktet men jag använder sällan mina produkter då. Då kan jag tvätta ansiktet med duschkrämen men när jag läste vad det gör med ansiktet så kände jag att jag blivit 1000 ggr mer noggrann med just att inte tvätta med duschkrämen.

Duschkrämen har alldeles åt helskotta fel pH-värde för ansiktet som gör att det torkar ut och ger torrhetsrynkor i huden. Såna som inte syns direkt men som sakta byggs upp. Detta i sin tur ger en stor obalans i huden vilket kan ge både acne, irritationer, rödhet och också högre talgproduktion som ger mer tilltäppta porer t ex.

Dessutom så renar huden i ansiktet sig mycket just under natten, mycket utav slaggprodukter m.m kommer ut genom huden. Så tvätta ansiktet på morgonen, viktigt!

Jag använder den här tvätten! (20% rabatt just nu). Bästa bästa bästa jag haft! Rengör så bra, torkar inte ut, lämnar huden så fräsch. Finns i mindre storlek HÄR (också 20% rabatt nu).

Nu ska jag fortsätta jobba här. Sen ska jag åka och handla och uppdatera helgkylen och helgskafferiet. Ska laga någon god mat i helgen. Har också planerat in lite saffransbak.

Vad ska ni göra i helgen? Berätta gärna!

Kram Nina

65
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
3 years ago

Men vad gott med saffransbröd! 💛
På söndag ska vi åka och hälsa på våran hundvalp som flyttar hem till oss veckan före jul! 🐶

Sophia Brunnberg
Sophia Brunnberg
3 years ago

Härligt med helg, här i Örebro ska vi ta oss ut i skogen och grilla korv hela lilla familjen och barnbarnet med såklart. Trevlig helg !

Sarah
Sarah
3 years ago

Åh så fint och samt med engångshanddukar. Får man fråga vart du köpt dom och den fina korgen? Tack för att du delar med dig av inspiration!
Kram

Nästa inlägg

Som han får kånka

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x