ANNONS

Ögonshopping

/

Godmorgon!

Hörni, har ni följt det amerikanska valet nånting? Det har jag…. det verkar som Biden är på väg att bli nästa president även om det fortfarande finns möjligheter för Trump att vinna i vissa av staterna. Rösträkningen pågår fortfarande och kommer nog så göra ett tag till. Spännande!

Här har ni de nya vardagsrumsborden. Jag är verkligen såååå nöjd! Det blev så himla fint. Vasen och ljusstakarna ser ut att vara som gjorda för bordet nu. Det är det HÄR och du hittat det på Mio, ej sponsrad alls… bara tips. Det var nedsatt med 300 kr nu.

Igår natt när jag låg vaken sådär vråltidigt så ögonshoppade jag på en av mina favoritbutiker här i småstaden,

Rum 35a

. Skrev ett meddelande till dom på Instagram vad jag ville köpa och så igår var jag och hämtade ut mina saker. Älskar att man kan göra så nu i dessa tider. Dom hade fått in juliga saker nu som var precis sådär lagom jul som jag älskar, ska pimpa och pyssla lite här hemma i helgen så ska du få se sen också. Så fint! Såg nu att de fått in världens gosigaste filtar också som också känns jul/vinter.

Igår kväll hämtade vi mat på Pinchos. Går lika bra att äta gott hemma vid vardagsrumsbordet ju. Sååå gott var det! Orkade dock inte allt men har sparat lite till lunchen idag. Mina favoriter från Pinchos är edamamebönor, kycklingspett, vitlöksfrästa räkor och sötpotatisstrips. Brukar ta svamprisotto ibland också. MUMS!

Jaha, nu ska jag klä på mig och ge mig ut på promenad. Sen väntar långfrukost och sen ska jag pyssla lite här hemma. Ska också jobba med min bok, har maaaaassor med recept som ska skrivas och skickas in till förlaget. Har och göra i veckor.

Vi hörs lite senare! Önskar dig en skön och härlig lördag. Njut allt du kan av en ledig dag (om du nu är ledig).

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00