ANNONS

Tips på juldoftljus

/

Innehåller annonslänk genom reklam för NordicFeel

Hej finisar!

Ja här har dagen varit i full gång redan, kvistade iväg och handlade till recept som ska lagas denna veckan redan tidigt i förmiddags. Var lugnt och väldigt lite folk på affären. Jag försöker beställa hemkörning på mat som är inom jobbet (ja hem också) för det mesta men ibland glömmer man saker (eller så tar det slut pga glupsk familj 😂) så då får man åka och stödhandla lite.

Det blev en väldigt sen frukost för min del. Jag gör allt som oftast samma frukost varje morgon. Ibland svänger jag iväg på annat men landar oftast i samma igen. Detta är min specialare som jag älskar. 3 bananer, ca 1 1/2 – 2 dl blåbär och typ 2 dl vatten i en blender. Häll 2/3 i en stor tallrik (dricker resten) och så på med favoritgranolan. Sååå mums!

Ljusen i bakgrunden lovade jag ju snacka mer om idag. Jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR juldoftande ljus. Det är sån himla mysfaktor så det är inte klokt. Just nu har NordicFeel 20% rabatt på alla sina doftljus så passa på för tusan gubbar!

Här är en favorit! Sparkling cinnamon från Yankee Candle. Kanel och lite kryddnejlika som påminner om glögg, doftar som en julaftonsmorgon hela tiden. Ääääälsk!

En annan favorit är Home Sweet Home från Yankee Candle. Denna doftar kanel och som en potpurri av andra juldofter. Denna beställde jag den största storleken av för den är magisk!

Har en från Woodwick i vardagsrummet som heter Cinnamon Chai. Den sprakar då dom gjort veken sådär speciell, låter dom en liten brasa hela tiden. Den fanns inte på NordicFeel nu men har hört att ”Black Cherry” ska vara julig också.

Som sagt passa på att inhandla ”lukta jul och gott” ljusen nu när de har kampanj med 20% rabatt på alla doftljus. HÄR hittar ni alla som finns på hela sidan.

Ska alldeles strax ta tag i lite receptfix här, har 2 recept som jag ska göra idag…. eller egentligen 4 men 2 som är viktigast. Så spänd för jag ska testa något helt nytt. Tänk att man i mitt jobb får bli spänd för en sån sak…. haha. Jag fick passa på och ligga här och gosa en stund med min lille fiskatt först bara.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00