For iväg som en raket!

Halloj vänner!

Hoppas ni är ok trots att världen verkligen känns upp och ned. Idag känns det som jag klurat på hur man skulle kunna få världen lite roligare trots att det inte är så roligt alls just nu. Något som jag ändå tycker ger hopp och lite glädje är julen, snart mitten av November så nu står det inte på förrän jag börjar hänga upp julstjärnor för att lysa upp allt lite. Känns som att den här julen kommer bli så himla annorlunda, men hörni…. det blir en bra jul ändå.

Jag har kickstartat ”filmjulen” nu i alla fall. I förrgår såg ”Jag kommer hem igen till jul” med bla Peter Jöback. Den var sååå bra! Den var lite mörk också men jag gillade den jättemycket. Idag såg jag den här, ”Christmas made to order”. Mysig och typisk julfilm. Julfilmer är feelgood filmer. Finns inget ont, bara glättigt amerikanskt och härligt.

Hade en liten bio med dessa snacks medan jag tittade. Jag brukar se mina filmer till lunchen. Då tar jag en långlunch, äter samtidigt och sen tar jag resten liggande i soffan. Så skönt!

Ögonblicket efter jag tog bilden hände det här. Katten som låg precis nedanför for iväg som en raket när hon fick hela påsen över sig, därav den lilla ”kockan” med hår. Hon sket typ på sig. Haha….

Aja, jag har lite ont i magen här så det blir en lugn kväll i soffan för min del.

Ska strax dela ett FAAAAANTASTISKT recept som jag lagade idag. Tony var lyrisk och Elliot som var här och åt lunch också sa att såsen kan man dricka ju! Haha… snyggt betyg!

Ha en fin kväll så hörs vi sen.

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
3 years ago

Här firar vi vår minsting till veckan som fyller 2 år. Blir ju inte alls som tänkt 😔 tur han är så liten att han onte förstår grejen än. Hoppas såååå allt är lite bättre när storebror fyller år. Svårt med vinterbarn i Norrbotten 🙂

Img 2408.jpg

Nästa inlägg

Kantarellrisotto

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x