ANNONS

Faaaaantaastiskt

/

Innehåller reklam för min vän Emelies fantastiska smyckesmärke ”Me and my boo boo.”

Innan jag berättar om vår mysiga kväll igår hos Nisse & Carola så tänkte jag visa bilder från vår dag. Äntligen fick jag nämligen besöka underbara Våfflan i Sigtuna. Milo hade fotbollsmatch på förmiddagen så då passade vi på att besöka hamnen efteråt. Våfflan har typ varit min ”våta dröm” i ett decennie tror jag. Fattar inte varför vi aldrig fått till ett besök, men nu jädrar i min lilla låda fick vi till det.

Det ligger verkligen så fint i hamnen. Idag gassade solen dessutom från en klarblå himmel så förutsättningarna för ett perfekt första besök var top notch!

Älskade allt därnere! Inget speciellt, bara att det var härligt på något vis.

Blandad kompott av mat till varmrätt. Det var inte så noga tänkte jag som tog en sommarsallad, det enda jag kunde tänka på var våffla till efterrätt. Grejen är att de har matiga våfflor också med skagenröra och någon med löjrom. Även om min mat var god ångrar jag lite att jag inte gick ”all in” på våffelträsket. För halllllegooooooo så god våfflan var alltså!

Var hittar jag bubbel-våffeljärn? MÅSTE HA! Så frasiga på utsidan och alldeles fluffigt mjuka på insidan. Vaniljglass, grädde och jordgubbssylt till. Ämen jaaaa….. godsaksdröm rakt upp i gommen!

Nu måste jag tipsa dig. Min fina frisör Emelie har ju vid sidan av sitt frisöryrke ett smyckesföretag tillsammans med Pia. I fredags fick jag mitt paket med smycken som jag beställt. För gissa om jag blev kär i hennes smycken när jag var och gjorde mitt hår sist? Nej men alltså, det finns inga gränser för hur härligt glad man blir av dessa, kolla bara!

Du hittar dessa HÄR! Dom passar alla eftersom det är en form av resår i dem. Allt som är guld i ringarna är guldpläterat i 24 karats guld. Alla smycken är handgjorda. Pärlorna som används är glaspärlor, sötvattenpärlor och ädelstenar. Allt är nickelfria.

Det här långa halsbandet har jag specialbeställt till midsommar till min beiga klänning som jag planerar att ha, ja man kan specialbeställa efter egna önskemål också. Nu finns det här halsbandet att beställa, du hittar det HÄR. Det heter Nina! 💜💜💜 Guldpärlorna i 24 karats guld är sååå fina.

Beställde också dessa ringar och armbandet till. Massa olika armband hittar du HÄR!

Sen blev det massa ringar också. Har dom på mig hela tiden, sånt jädrans lyckopiller alltså! Massa olika ringar hittar du HÄR.Helt sjukt att dom kan vara så billiga dessutom! Handgjorda med värsta fina pärlorna, t.o.m guld i vissa!

Sist men inte minst, den här alltså….äääälskar. Har velat haft ett bokstavshalsband men tyckt att alla är så vräkiga på något sätt. Den här är så fin och perfekt i alldeles lagom storlek. Den här ska jag ha på mig jämt. HÄR hittar ni det.

Nu har Emelie fixat en rabattkod åt er som gör att ni har 20% rabatt på alltihopa! En midsommarpresent. Jag tänker att något sånt här ju också skulle vara så fint att ge till tex en värdinna på en fest, en perfekt gå bort present att ge bort några lyckopiller-ringar liksom. Såååå generöst ju, blev så glad när jag visste att jag skulle få ge er möjlighet att få handla av hennes fina smycken till rabatterat pris. Rabattkod NINA20 ger er 20% rabatt, ända fram till den 4:e juli gäller rabattkoden. Och som om det inte vore nog, de 50 första som handlar får en fin extra gåva med på köpet!!! Ja men jag säger ju att det är generöst.

Kolla vem som också föll pladask för ringarna. Han ville också ha en så han fick den här av mig. Den är såå fin på honom.

Här är nyheter som är på väg in. Dessa kommer komma upp redan ikväll på hemsidan. HÄR hittar du till den.In och shoppa nu! NINA20 ger dig 20% rabatt på allt i hela butiken. Gäller ända fram till den 4:e juli.

Nu ska jag bälga i mig 88 liter vatten, känner hur jag torkar ut av allt detta svettande. Vi hörs snart igen!

Kram Nina

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00