ANNONS
Integritet på Tailsweep

Update Majlis

/

Hej älsklingar.

Tack snälla för alla kommentarer angående vår lilla tjej här i familjen. Jag har läst allt och tänkte jag skulle uppdatera er på hur det går.

Efter att jag skrivit till er igår så somnade hon fint där bredvid mig och sov länge. Vi hade planerat att åka och hälsa på våra vänner Carola och Nisse och såg till att ”Mellan” kunde komma hem och titta till henne. Allt var lugnt, hon sov i stort sett hela dagen. Hon äter, dricker och går på toa.

När vi kom hem igår kväll så kändes hon lite mer ”normal”. Kom och mötte upp, strök sig emot oss och sånt. Inatt har hon sovit bredvid mig. Såret ser väldigt fint ut, hon slickar inget på det alls. Fick tips om att köpa olika saker för att hålla bakterierna borta från såret och det ska jag göra idag. Vi vet ALLT om böld på en katt. Vår förra katt Toxy fick ju det och det blev en evig följetong. My god! Tre gånger tömning, dränage som han slet bort, infektion och sånt jäkla meck. Trodde aldrig han skulle bli bra, men till slut så löste det sig. Skillnaden då var att han försökte slicka på det konstant. Det här såret på Majlis sitter tack och lov så illa till för hennes del så hon har jättesvårt att nå det. Men vi håller såklart koll.

Nu ligger hon här bredvid mig på soffan på sin favoritplats. Uppepå ryggstödet på soffan är bästa platsen enligt henne.

Det jag märker ändå är att hon har ont. Hon vill inte ligga på den sidan och så är hon väldigt försiktig. Hon brukar ju hoppa och studsa och fladdra omkring en del men nu är hon mer reserverad. Vi fortsätter hålla koll, ska göra rent såret idag igen och sen ska den där sprayen på. Vår lilla tuffla!

Nu ska vi packa i ordning för att åka på fotboll. Upp med tuppen, Milo har match i Sigtuna idag. Mellan är hemma med kissen. Senare ska jag visa er bilder från vår supermysiga eftermiddag igår.

Kram Nina

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00