ANNONS
Integritet på Tailsweep

Något att lägga i minnesbanken

/

Hej älsklingar!

Bloggen har gapat tom här men nu är jag tillbaka igen. Livet har gått i 300 och allt händer på något vis samtidigt. Föräldrars bil som går sönder på väg till semester, den är nu avbruten. Barn som ska hem från Schweiz för att ha lite semester. Massor med jobb & möten, allt ska liksom avklaras innan semestrarna så den här tiden är minst sagt hektisk. Barn som är sommarlovslediga och ska ha saker att hitta på, eller så hittar de på alldeles för mycket som man måste flänga och fara, passa tider och anpassa och pussla. Jaja… men nu är jag här. Saknar ni mig alldeles förfärligt mycket (🤗😜) så finns det nog nästan alltid någon lite story inspelad på min Instagram, den hittar du HÄR!

Nu börjar jag helt sonika att visa er hur härligt vi hade det i helgen. Det är såna stunder man ska landa i när livet gått i ett och man kämpar på med olika saker.

I helgen fick vi äntligen ihop en dejt med våra vänner Carola & Nisse. Dom bor magiskt vackert precis vid vattnet. Carola & Nisse är ett sånt där par som man får så galet mycket energi av, man blir liksom lycklig på riktigt av att bara umgås. Dom har varit ihop i 155 år ungefär…. Haha! Nej men du vet när man är så tajta som människor, när man nästan blivit en person. Så häftigt att se ett sånt samspel och framförallt lyckan de har av att få vara tillsammans. Så fint! ❤️

Klänningen är från Zara.

Ljuvligt brygghäng hela hela dagen och eftermiddagen. Dom andra badade, jag föredrar ju att nästan alltid hoppa över det. Så trist men jag är en badkruka av rang.

Deras nya båt kom hem med ungarna i huset på eftermiddagen. Den ska vi ta oss en tur med någon dag. Jag tror att vi siktar in oss på Strängnäs hamn då, så himla mysigt där.

Älskar deras bastu som ligger på en flotte på vattnet. Hur lyxigt att sitta där och kika ut över vattnet?

Vet inte riktigt vad han letade efter men en bild var man ju bara tvungen att ta. Haha….

Minst lika vackert inomhus i deras totalrenoverade eller egentligen nybyggda hus.

En ljuvlig middag avnjöts sedan på deras terass men färsk stekt gös och massa annat gott. Wow vilken dag och kväll det blev. Helt galet härligt. Lägger detta i lilla minnesbanken när höst och vinter härjar igen.

Jag har bokat in mig på en healing med Carola. Ska bli så häftigt att testa. Kika gärna in på hennes hemsida HÄR.

Nu dags att fortsätta jobba, haha…. Har jobbat sen kl 05 i morse redan. Kl 09.30 ska jag göra om mina naglar, dom ska bli lite midsommarfina. ❤️

Ha en fin lill-lördag så hörs vi alldeles snart igen.

Kram Nina

3

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00