ANNONS

Vilken härlig dag!

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel.

Godmorgon vänner!

Här är dagen i full gång, ska strax kliva i träningskläderna och ge mig iväg på en promenad.

Igår hade vi en jättemysig eftermiddag. Det var varmt som tusan och vädret visade sig från sin finaste sida. Perfekt för ett eftermiddagsdopp efter att vi båda jobbat färdigt för en stund.

Vi köpte med oss lite godsaker till bryggan. Jag har pms och skulle kunna äta en ko typ. Vill äta något heeeeela tiden, det är helt sinnesjukt när det är som värst. Bra då är väl att sitta och tugga frukt och grönsaker än choklad och chips som jag egentligen är sugen på. Går i en del sånt också, tro mig. 😅

Jag vågade mig på att i alla fall doppa fötterna, det var 24 grader i vattnet. Inte tillräckligt varmt för en badkruka, härligt om det är ungefär lika varmt som min hud. Då kan jag bada. Haha…. 😂

Alltid med till stranden! Finns inget bättre solskydd. Suger in i huden i ett nafs, doftar magiskt och skyddar så bra. Alla produkter med högre Spf än 15 från Hawaiian Tropic är rekommenderade av Internation skin cancer foundation. Just nu hittar du denna på rea HÄR! Den grönblå är en aftersun, såååå härlig och svalkande att ha på sig efter man varit i solen. Den är också på rea HÄR. Kolla in alla Hawaiian Tropics produkter HÄR, finns något för alla. Äääälskar doften på alla deras produkter!

Den här killen badade från att vi kom dit till vi åkte hem typ. Vi räknade ut att han var i vattnet i 3 timmar. Snacka om skrynkliga fingertoppar liksom.

Min unge men så otroligt olika, en fisk och en badkruka liksom. Jag gillade iofs och bada när jag var liten. Kanske blir han som mig när han växer upp? Hoppas inte, det verkar så härligt att kunna uppskatta badandet.

Mitt emot stranden vi var på finns en ö som heter Bryggholmen. Där har mina stora barns farmor o farfar sin sommarstuga. Thedde hade varit och lånat båten och sök upp också. Här på en vattenscooter som Milo fick åka med på också. Höjdare!

Filosoferande…. Som sagt, pms:en är här igen. Mitt i ett förklimakterie som stundtals äter upp mig. Skrev om det på min instagram igår.

Här satt jag nämligen och tankade energi och kraft igår. 💞🙏🏻 Vi kvinnor har det verkligen inte alltid så lätt. Är det inte pms, så är det förklimakterie eller klimakteriet som tar över. Något som jag ändå blivit bättre på genom åren är att lyssna inåt de dagar då man inte riktigt orkar spruta ur sig glädje och energi. Det är ok att vara lite tyst, det är ok att vara lite eftertänksam, trött, energilös och ledsen. 🦋💞

För mig blev det 1000 ggr lättare när jag ”okejade” dessa känslor. Man måste inte alltid leverera, vara kraftfull och härlig. Ibland räcker det att bara vara Nina. Igår var en sån dag, någon annan dag orkar man lite mer igen. 🌸💞🙏🏻🦋

Något som gör mig lite glad ändå är dessa ”måste ha” sommarringar. Jag har blivit helt beroende och har som på mig varje dag. Finns i massor med olika färger och utföranden.

Har beställt fler nu och jag tror att mitt paket kommer imorgon. Vi har beställt en ring till Tony som ska vara lite mer ”manlig”, han går dock gärna omkring med en blomring i en glad färg han också. Med min kod NINA20 så får du 20% rabatt på ett köp på deras sida (gäller några dagar till), behöver alltså inte bara vara ringar. Finns så mycket fint på sidan, så kika runt och njut.

HÄR hittar du ringarna.

När vi kom hem så satte jag igång med maten, det blev jättegod grillad kyckling med min specialmarinad som alltid blir såååå himla god. Sen gjorde jag rostade färskpotatisar med en dillolja och västerbottenost. Oh my gooood, så galet gott. Recept kommer senare idag.

Nu ska jag dricka sellerijuice och sen ge mig iväg på dagens promenad. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00