ANNONS

Ni är härligt galna!

/

Godmorgon vänner!

Innehåller reklam av min klädkollektion tillsammans med Love Forever.

Men halllåååå! Ni har snart köpt upp alla klänningar, hur kuuuul?!?! Hur härligt galna är ni? Vad glad jag blir att den togs emot så väl, så himla himla kul. Det finns några kvar i alla storlekar fick jag precis veta, du hittar den HÄR!

Innan jag ger mig ut på morgonens promenad tänkte jag skriva till dig. Vi är på dag 25 i min utmaning ”promenera i 30 dagar”. Det är 5 dagar kvar. Efter det tänkte jag dra igång en ny utmaning. För mig är det så bra med en utmaning för det får igång mig, det drar igång mig de dagar det känns trögt. För trögt känns det, tro mig. Som idag! Min pollenallergi är galen just nu, nysattacker och kläggiga ögon. Sen hatar jag tröttheten, det är som man har sockervadd i huvudet. Så svårt att motivera sig till nånting alls. Well well, det finns så mycket värre saker, det är som sagt var bara att klä på sig och ge sig av, det är inte svårare än så.

Igår var en flängdag. Vi hann med både Örebro och Sthlm igår. Jag var upp till Bonnierförlagen och signerade några fler böcker och sen gick jag och Milo och åt en sen lunch på villa Godthem.

De små fåglarna där var helt till sig i trasorna. Så tama så dom gick precis vid våra fötter. Gulligt med de små, vidrigt med de stora skatorna, kråkorna och fiskmåsarna. Haha!

Nu ska jag klä på mig och ge mig av. Vi hörs snart igen. Har ett jättegott och smidigt recept till dig. Perfekt till helgen.

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00