ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vi testade Scarpetta by Ingrosso

/

Åh! Idag hade vi äntligen bord på Scarpetta by Ingrosso. Som vi har längtat. Vi har testat La Perla och älskade maten där, och inte minst inredningen. Åsa är helt galet duktig på inredning, allt hon tar i förvandlas till fantastisk stil. Så med La Perla i bagaget begav vi oss iväg i eftermiddags. Milo var extra taggad för den Pasta Carbonaran som han fick avnjuta på La Perla pratar han fortfarande om. Det var det godaste han ätit i hela sitt liv sa han. Man bara; Okej, och här sliter en annan i köket till man blir blå liksom. Haha. Tacksamt att vara morsa ibland säger jag.

Restaurangen inuti var verkligen så häftigt, det känns inte som att man kliver in på en restaurang i Sverige. Man kliver in i något som känns så annorlunda och så häftigt.

Hur mycket älskar man inte restauranger som lägger ned lite energi på sina toaletter. Jo men på riktigt!!! Min erfarenhet är att alla restauranger som har fina toaletter är bra.

Blev kär i allt. Handfaten, tapeten (vill haaaaa), de små servetterna i guldkorgen ovanför handfatet, lampan i taket…. Ja men allt! 👌🏻👏🏻🦋 ÄLSK!

Kolla bara de mysiga kuddarna på varje stol! Hur härligt att sitta där!?

Mina fina! ❤️ Vi satt på uteserveringen. Så fint fixat och alldeles kavlugnt, massor med folk som gick förbi på Drottninggatan men man satt sådär ombonat och mysigt där så man märkte liksom inte av det.

Vi tog TRE SCALINI och bondbröd till förrätt. Oh my god vad gott! Brödet och röran, alltså mums. Den lufttorkade skinkan smälte i munnen. Bruscettan var ljuvlig. Ja men allt! 🤤🤤🤤

Varmrätt blev det Carbonara de Lisso till Milo, han var lyrisk och sa nog 15 ggr att det var gott. Sedanini alla nduja tog jag, en oxfilépasta som smakade sååå gott. Fyllig, mustig och köttet var mört. Ravioli non complicato tog Tony. En ricotta och spenatfylld, med skirat smör och massa götta. Så god också, jag smakade. Den smälte i munnen.

Eftersom vi nästan åt så vi sprack så beslutade vi oss för att dela på efterrätterna. Milo valde en friterad nutellapirog, vi tog en Chocolate chip cookie som var mjuk och varm. Serverades med vaniljglass och kolasås. Alltsååååå…… nej men gud, det var så gott så vi smällde av. Ångrade att vi ändå inte tog en varsin, jag hade lätt hittat ett hörn till i magen. Milo, ja hans ögon snurrade nästan i huvudet av hans efterrätt. 😂😂😂

Kan verkligen rekommendera Scarpetta, ska du till Sthlm eller kanske rent av bor där och inte testat, gör det!

Nu börjar jag bli trött, så nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig.

Natti natti!

Kram Nina

5

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00