Vi testade Scarpetta by Ingrosso

Åh! Idag hade vi äntligen bord på Scarpetta by Ingrosso. Som vi har längtat. Vi har testat La Perla och älskade maten där, och inte minst inredningen. Åsa är helt galet duktig på inredning, allt hon tar i förvandlas till fantastisk stil. Så med La Perla i bagaget begav vi oss iväg i eftermiddags. Milo var extra taggad för den Pasta Carbonaran som han fick avnjuta på La Perla pratar han fortfarande om. Det var det godaste han ätit i hela sitt liv sa han. Man bara; Okej, och här sliter en annan i köket till man blir blå liksom. Haha. Tacksamt att vara morsa ibland säger jag.

Restaurangen inuti var verkligen så häftigt, det känns inte som att man kliver in på en restaurang i Sverige. Man kliver in i något som känns så annorlunda och så häftigt.

Hur mycket älskar man inte restauranger som lägger ned lite energi på sina toaletter. Jo men på riktigt!!! Min erfarenhet är att alla restauranger som har fina toaletter är bra.

Blev kär i allt. Handfaten, tapeten (vill haaaaa), de små servetterna i guldkorgen ovanför handfatet, lampan i taket…. Ja men allt! 👌🏻👏🏻🦋 ÄLSK!

Kolla bara de mysiga kuddarna på varje stol! Hur härligt att sitta där!?

Mina fina! ❤️ Vi satt på uteserveringen. Så fint fixat och alldeles kavlugnt, massor med folk som gick förbi på Drottninggatan men man satt sådär ombonat och mysigt där så man märkte liksom inte av det.

Vi tog TRE SCALINI och bondbröd till förrätt. Oh my god vad gott! Brödet och röran, alltså mums. Den lufttorkade skinkan smälte i munnen. Bruscettan var ljuvlig. Ja men allt! 🤤🤤🤤

Varmrätt blev det Carbonara de Lisso till Milo, han var lyrisk och sa nog 15 ggr att det var gott. Sedanini alla nduja tog jag, en oxfilépasta som smakade sååå gott. Fyllig, mustig och köttet var mört. Ravioli non complicato tog Tony. En ricotta och spenatfylld, med skirat smör och massa götta. Så god också, jag smakade. Den smälte i munnen.

Eftersom vi nästan åt så vi sprack så beslutade vi oss för att dela på efterrätterna. Milo valde en friterad nutellapirog, vi tog en Chocolate chip cookie som var mjuk och varm. Serverades med vaniljglass och kolasås. Alltsååååå…… nej men gud, det var så gott så vi smällde av. Ångrade att vi ändå inte tog en varsin, jag hade lätt hittat ett hörn till i magen. Milo, ja hans ögon snurrade nästan i huvudet av hans efterrätt. 😂😂😂

Kan verkligen rekommendera Scarpetta, ska du till Sthlm eller kanske rent av bor där och inte testat, gör det!

Nu börjar jag bli trött, så nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig.

Natti natti!

Kram Nina

69
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
2 years ago

Alltså din klänning!! Jag dör så snygg..ser urmysigt och gott ut minsann 🙂

Jessica
Jessica
2 years ago

Ja vart är din underbara klänning ifrån? Tack för en inspirerande och härlig blogg!

Anette Wikström
Anette Wikström
2 years ago

Tack för alla tips ska beställa samma nästa gång jag är i sthlm om jag får plats

Ulrika
Ulrika
2 years ago

Ja verkligen helt underbart fint och smakfullt inrett ..Sköna stolar o snygga på uteserveringen.Hyfsad service,vi fick in vinet efter maten..var väl så där .Vårt sällskap åt Carbonaran,jätttegod .Samt Oxfilépastan god.Men min rätt ostfyllda cannelloni var inte alls så god ..Blev väldigt sträv av chèvren,alldeles för mkt och sedan parmesan på det.Osalt och ingen smak alls på den rätten .Så där får de nog lägga ner lite mer kärlek på den rätten .Åker man från norraSverige för att få en härlig smakupplevelse så levererade inte den rätten.I övrigt en härlig sommarkväll på Scarpetta😃☀️

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
2 years ago

❤️

Img 7667.jpg

Nästa inlägg

Frasiga smördegsknyten med hallon och vit choklad

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x