ANNONS
Integritet på Tailsweep

Är jag gravid?

/

Halloj!

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes, reklam för min vän Emelie och Me and my Boo Boo.

Har precis landat i soffan, ligger här och får fotpill medan jag skriver till dig. Idag jobbade vi först hela dagen, Milo var less. Inga kompisar hemma och han ville bara gööööööra något. Säga vad man vill om sommarlovet men shit vad stress det kan bli av det också. Jag tjatar stenhårt om att man måste kunna ha tråkigt ibland också, annat uppskattar man ju aldrig de riktigt roliga dagarna. På eftermiddagen packade vi i alla fall ihop oss och åkte till stranden.

Svettiga, lite sega i huvudet och laddade för att få lite svalka. Ja alla utom jag då. Jag pms:ar, eller så klimakteriar jag, min mens är 4 dagar sen. Kändes inte som jag hade någon ägglossningen den här månaden så kanske är det nu den där mensen försvinner? Eller så håller den bara på att förklimakteriestrular lite. Känner bara att gaaaaaaah, jag vill ha min mens nu för sen kan jag börja bli normal igen. Eller är det detta som är klimakteriet sen, en enda världsalång pms. Oh my god, giv mig styrka!

Måste måste måste boka tid på Her Care, får liksom inte tummen ur bara. Efter semestrarna är det jag som tar tag i den här saken. Behöver veta hur jag ligger till, sen balansera upp så som jag gjorde för några år sedan. Fasen vad bra jag mådde utav det.

Haha, det är inte längre…… ”Åh hjälp, tänk om jag är gravid” type of thing. Nu är det mer ”Klimakteriet comi’n at ya!” Eller nä, inte fasen kan man väl vara gravid nu? Det måste ju vara nästintill en omöjlighet i min ålder. Jag vet ju att det händer men det måste ju vara svinsvårt att få till va?

Säg att det är det…. Usch, jag har ju mått lite illa idag. Eeeh, nej nej nej nej…det är min mage, jag kan må lite illa ibland när jag inte skött mig. Så, nu utesluter vi det! 😅 Snacka om att hjärnan kan dra iväg med en alltså.

Solen gassade från klarblå himmel idag i alla fall. Det var inte belamrat med folk utan många hade nog redan farit hem och tagit fredag.

Fikakorgen var packad också. Milos absoluta favoriter är pågens gifflar, alltså han skulle lätt kunna äta 3 påsar om jag inte stoppade, haha! Tonys favoriter Pågens vaniljkrämsbullar. Idsg doftade jag läääänge på en. Jag åt gluten igår och känner av det idag så jag kunde bara inte äta en, även om snålvattnet rann i munnen. Just nu är jag sugen på allt, skulle vilja bada i choklad och doppa huvudet i dill & gräslökschips samtidigt som jag plockade ostbågsbollar från fingrarna och drack pepsi max. Oh my god! 🤤🤤🤤

Klänning HÄR (just nu halva priset, världens skönaste klänning verkligen. Använder den väldigt mycket. Den var för lång men jag klippte helt sonika av den bara. Så bra tyg för det repar inte upp sig alls.

Idag kom mitt paket från Me and my Boo Boo. Detta är min nya Fotlänk/Armband, du hittar den HÄR.

Den är nog tänkt som armband men jag har den som fotlänk. Guldhjärtana som ni ser i den är i 24 karats guldplättering. Det är rosa opalstenar i den här länken. Opal sägs ge hopp och förtröstan och är en sten för hjärtat, den sägs hjälpa till att få kontakt med sina känslor och få inre frid. Så fint! 💞 Imorgon ska jag visa mer av det jag beställde.

Nu ska jag ta kväll, hoppas att du haft en fin fredag.

Kram Nina

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00